Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Kock till Göteborgs Stadsteater AB

 
PUBLICERAD: 4 augusti 2022 | SÖK JOBBET SENAST: 4 september 2022 | KOMMUN: Göteborg | YRKE: Kock, à la carte | ANTAL PLATSER: 2| Källa: Arbetsförmedlingen
Göteborgs Stadsteater AB är ett av Göteborgs Stads helägda bolag. Här ingår Göteborgs Stadsteater, Stora Teatern och Backa Teater. De tre teaterhusen har som mål att erbjuda invånarna i framför allt staden och regionen teater av hög konstnärlig kvalitet och genom sina uppsättningar engagera, skapa debatt, roa och mana människor till eftertanke.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu, till vår restaurang och publikservice, kock till Göteborgs stadsteater och Backa Teater. På Göteborgs Stadsteater har vi en nybyggd matsal, bar och lounge "Tiljan", samt flera andra barer och serveringsytor. På Backa Teater driver vi Backa Teater café och bistro vid våra offentliga föreställningar.
Vi serverar flera olika typer av menyer på våra olika serveringsställen i teaterhusen, vilket gör ditt arbete som kock varierat. Hos oss kommer du få uppleva en omväxlande arbetsplats där vi lagar mat från grunden med kärlek och stort fokus på hållbarhet med närproducerade råvaror i säsong. Hos oss skall det finnas något som lockar alla gommar och självklart är du med i utvecklandet av våra menyer.

Vår verksamhet ingår även i nätverket hållbara restauranger som är ett nätverk som samverkar för en hållbar restaurangnäring och i vårt hållbarhetsarbete driver vi bland annat ett projekt för att minimera vårt matsvinn.

Vi erbjuder dig ett varierat, utmanande och utvecklande arbete där gästens helhetsupplevelse av sitt teaterbesök står i centrum. Vi vill välkomna dig som vill ha ett fartfyllt jobb med möjlighet att utvecklas, till en engagerad och omväxlande arbetsplats i ständig utveckling. Tillsammans med teaterns övriga medarbetare blir du en del i ett arbete med målsättningen att skapa och förmedla teater av hög kvalitet.

Tjänstgöring sker huvudsakligen under kvällar och helger och du har möjlighet att påverka ditt schema. Vi har självklart avtalsenliga löner och kollektivavtal (Riksavtal mellan Svensk Scenkonst samt Fackförbundet Scen och Film och Akademikerförbunden).


KVALIFIKATIONER
För att arbeta som kock hos oss behöver du ha mycket god erfarenhet och kunskap inom a la carte-matlagning då du i tjänsten förväntas vara självgående inom det gastronomiska området. Har du även gått restaurangskola är det meriterande.

En förutsättning för att lyckas i denna tjänst är att du har passion för mat och för kokkonst, du har ett gott handlag för kockyrket, är utåtriktad, ansvarstagande och ser god service och ett gott bemötande som en självklarhet. Du gillar när tempot stundtals är högt, ordning och reda samt vill tillsammans med oss driva och utveckla vår verksamhet framåt.

Du är som person prestigelös, tydlig och lyhörd och motiveras av att bidra och ha ett fint flyt i verksamheten. Har du dessutom erfarenhet från annan publik verksamhet ser vi det som meriterande, men inget krav.

Vi kommer att göra löpande urval och intervjuer under annonstiden så ansök direkt! Välkommen med din ansökan till Göteborgs Stadsteater!

ÖVRIGT
Göteborgs Stadsteater vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt mångfald tillför verksamheten.

Vi undanber oss alla erbjudande om rekryterings- och annonshjälp.

Ansök nu

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer