Kock till FYRI Resort i Hemsedal
17 Mar 2023
PUBLICERAD: 17 mars 2023 | SÖK JOBBET SENAST: 2 april 2023 | YRKE: Kock, à la carte | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
Perfekt! Då är du den vi söker. Vi lever våra värderingar varje dag, i varje handling, i varje möte och det är det som gör oss till vad vi är tillsammans - ESS.
Vem är du som kock?
Vill du ha möjligheten att arbeta i ett kök med hög ambition och gästen i fokus? Ta nästa steg i din utveckling som kock & samtidigt bidra till vår ambition att ständigt utveckla oss tillsammans?
Innan vi tittar på ditt CV behöver vi se till att du känner igen dig som personlig, lekfull, professionell och passionerad - det är våra värderingar vi lever efter både gentemot varandra och våra gäster. Vi söker dig med tidigare erfarenhet av det fantastiska kockyrket. Vill du vara med på resan tycker vi absolut att du ska hoppa ombord nu.
Dessutom tror vi att du behöver:
Intresse för mat & dryck
Erfarenhet från arbete i kök
Du är både van vid och tycker om att arbeta i ett högt tempo där det händer mycket
En riktig lagspelare som aldrig tvekar att gå den extra milen
Om jobbet:
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde och lön: Enligt överenskommelse
Du kommer att arbeta dag-, kvälls- och helgskift. Personalbostad finns.
Vi erbjuder dig en plats att växa och att vara en del av ESS Group som ständigt växer så det finns chans till stora utvecklingsmöjligheter.
Start datum så snart som möjligt!
Ansök senast 2 April
17 Mar 2023
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Malmö Öl- & Whiskyfestival arrangeras i helgen
Nytt för i år är att...
-
Restaurang Rummel öppnar i den nybyggda paviljongen
"Fastigheten är på en unik tomt och den har en speciell karaktär"
-
Pinchos vinnare av Guldnoten 2022
"I år fick vi in flera spännande nomineringar från allmänheten"
-
Spendrups Signatur – ny svensk hållbar premiumlager
"Framför allt är vi glada att det är inom ramen för just odlingsprogrammet Klimat & Natur"
-
Hotel Montagne blir nu medlemmar i Countryside Hotels
"Det var vårt förstahandsval"
-
Ny växtbaserad meny lanseras hos Burger King
"I kombination med smaken av flamegrillat smakar de så gott att konsumenterna inte kommer att reflektera över att de är växtbaserade"
-
Fåret Shaun-övernattningar lanseras i Skånes Djurpark
"Att bo i Shaun’s Wagons är mycket mer än ett boende"