Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Kock till FYRI Resort i Hemsedal

 
PUBLICERAD: 17 mars 2023 | SÖK JOBBET SENAST: 2 april 2023 | YRKE: Kock, à la carte | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
Personlig, professionell, lekfull och passionerad? Brinner du för att skapa världens bästa upplevelse för våra gäster och kollegor?

Perfekt! Då är du den vi söker. Vi lever våra värderingar varje dag, i varje handling, i varje möte och det är det som gör oss till vad vi är tillsammans - ESS.

Vem är du som kock?

Vill du ha möjligheten att arbeta i ett kök med hög ambition och gästen i fokus? Ta nästa steg i din utveckling som kock & samtidigt bidra till vår ambition att ständigt utveckla oss tillsammans?

Innan vi tittar på ditt CV behöver vi se till att du känner igen dig som personlig, lekfull, professionell och passionerad - det är våra värderingar vi lever efter både gentemot varandra och våra gäster. Vi söker dig med tidigare erfarenhet av det fantastiska kockyrket. Vill du vara med på resan tycker vi absolut att du ska hoppa ombord nu.

Dessutom tror vi att du behöver:

Intresse för mat & dryck
Erfarenhet från arbete i kök
Du är både van vid och tycker om att arbeta i ett högt tempo där det händer mycket
En riktig lagspelare som aldrig tvekar att gå den extra milen

Om jobbet:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde och lön: Enligt överenskommelse

Du kommer att arbeta dag-, kvälls- och helgskift. Personalbostad finns.

Vi erbjuder dig en plats att växa och att vara en del av ESS Group som ständigt växer så det finns chans till stora utvecklingsmöjligheter.

Start datum så snart som möjligt!

Ansök senast 2 April

Ansök nu