Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Kock till förskola

 
PUBLICERAD: 23 november 2022 | SÖK JOBBET SENAST: 15 december 2022 | KOMMUN: Örebro | YRKE: Kock, storhushåll | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
Kock med intresse för hållbarhet till Föräldrakooperativet Ängens förskola
Nu söker vi en ny kock till vår fina förskola på landet utanför Vintrosa – Föräldrakooperativet Ängen.
Har du erfarenhet av att arbeta i restaurangkök och känner dig redo för nya utmaningar? Skulle du vilja ägna mer tid åt att laga få rätter med bra kvalitet? Då kan det vara dig vi söker till vår fina förskola på landet utanför Vintrosa - föräldrakooperativet Ängen!
Tillsammans med sju nyfikna, drivna och positiva medarbetare erbjuder vi dig ett uppdrag som kock för föräldrakooperativet Ängen. En förskola på landet strax utanför Vintrosa, som har funnits i 25 år. Förskolan ligger i en gammal kulturmiljö med en fantastisk inne- och utemiljö för våra 29 barn. Köket på förskolan är helt nytt och utrustat med storköksutrustning av hög kvalitet.
Arbetsuppgifter
Som kock i förskolan är du med och väcker barnens intresse för smaker och råvaror, skapar matglädje och trivsel. Måltiderna är en viktig del av dagen på förskolan och ditt arbete bidrar till livslånga positiva värderingar kring mat, miljö och hälsa. Förutom ditt viktiga uppdrag att laga god och näringsriktig mat, ansvarar du för menyplanering, beställningar, budget, egenkontroll och städning i köket.
Förskoleköket är KRAV-certifierat vilket innebär ett stort fokus på bra råvaror, hållbar utveckling samt ekologisk och närproducerad mat, vilket speglar måltidernas innehåll. Matsedelsplaneringen görs efter Livsmedelverkets rekommendationer om bra mat i förskolan.
Vi arbetar även med att minska matsvinnet och för att vår mat i största möjligaste mån ska vara tillagad från grunden med säsongsbaserade råvaror av hög kvalitet. Att baka bröd är även en del i arbetet.
På förskolans utegård jobbar vi med odlingar i odlingslådor utifrån tanken att barnen får vara med från frö till skörd.
Kvalifikationer
Vi söker dig som älskar att laga mat från grunden, har erfarenhet av att leda och planera en köksverksamhet och som gärna brinner lite extra för hållbar och näringsriktig mat. Du har kockutbildning eller likvärdig erfarenhet och behöver ha kunskaper om egenkontroll, livsmedelshygien och specialkost.
Som kock har du daglig kontakt med barn och personal. Det är därför viktigt att du har ett intresse, inte bara för mat, miljö och hälsa, utan även för barn och den pedagogiska verksamheten som bedrivs. Det är viktigt att du har en positiv attityd och är flexibel när förändringar sker. Som person är du idérik, ansvarsfull och har lätt för att skapa goda relationer.
Vi ser gärna att du tycker om att involvera barnen och att köket därmed blir en del av vår övriga verksamhet tillsammans med pedagogerna.
Du har goda kunskaper i svenska både i tal och skrift. Du tar ansvar, är noggrann och strukturerad i ditt arbete.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrig information
Tillträde i februari 2023 efter överenskommelse.
Tjänsten är på 80% och är ett vikariat med möjlighet till förlängning.
Individuell lönesättning
Fast månadslön efter överenskommelse
Arbetstid: dagtid

Känns detta rätt för dig? Tveka inte att höra av dig! Tänk på att vi kommer att behandla ansökningarna löpande så välkommen med din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2022-12-15. Ansökan skickas till [email protected] och frågor besvaras av rektor Siw Gisselfeldt 070-366 36 43 eller styrelsens representant Jonas Starfelt 073-694 32 49.

Ansök nu

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer