Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Kock till Aneby kommun

 
PUBLICERAD: 17 mars 2023 | SÖK JOBBET SENAST: 14 april 2023 | KOMMUN: Aneby | YRKE: Kock, storhushåll | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
Aneby kommun är beläget på Småländska Höglandet med knappt 7 000 invånare. Kommunens övergripande mål är ”Ett gott liv i en hållbar kommun” och är en arbetsplats där sammanhållning och samarbete är viktigt. Vi tar avstamp i en värdegrund som bygger på öppenhet, utveckling och ansvar.

Vi erbjuder en anställning som kock inom kostenheten i Aneby kommun. Att arbeta hos oss innebär ett arbete i en liten organisation där får du bidra med din kompetens och göra vår kommun, och framför allt kostenheten, ännu bättre.

Bra måltider ger nöjda matgäster och stolt personal. Måltiderna i förskola och skola ger alla barn, oavsett bakgrund, möjlighet till bra matvanor och är en viktig del i arbetet för jämlik hälsa. Bra mat som hamnar i magen ger barnen energi att utvecklas, leka och lära. Måltiderna har också goda möjligheter att främja bra matvanor och en sund inställning till mat. Inom vård och omsorg kan måltiden bidra till god livskvalitet, bevarande av funktionsförmåga och ett snabbare tillfrisknande vid sjukdom. Måltiderna är inte bara grundläggande för att förebygga undernäring, sjukdom och ohälsa − måltidens sociala funktion är minst lika viktig. Måltiden kan vara ett positivt avbrott i vardagen och bidra till glädje, gemenskap och meningsfullhet.

I kostenheten arbetar idag sammanlagt 26 kockar och ekonomibiträden. Vi är ett serviceinriktad och positivt gäng som ser fram emot att lära känna en ny kollega. I vårt produktionskök lagar vi 1150 portioner dagligen till förskolor/skolor, ca 200 till äldreomsorgen/hemdistribution. Av dessa är ca 200 portioner specialkost.

Läs mer om hur det är att arbeta i Aneby kommun: aneby.se/jobbahososs

ARBETSUPPGIFTER
I ditt uppdrag som kock har du ett gemensamt ansvar med dina kollegor för produktionskökets dagliga leverans. I samarbete med kostenhetens chef och samordnare strävar ni mot att uppnå de politiskt satta målen. I rollen ingår även att kunna göra beställningar, hantera kostdataprogram, medverka på samverkansmöten och samarbeta med andra enheter. Dina personliga egenskaper kommer att vara viktiga. Ledaregenskaper, nytänkande, kreativitet och driv framåt är mycket meriterande.

Kostenheten i Aneby erbjuder en stabil och trygg anställning. Arbetet sker på vardagar måndag till fredag kl 07:00 16:00. Har du en längtan från restaurangbranschens sena kvällar, helger och långa arbetspass så är den här tjänsten något för dig. Ett utvecklande arbete där du kommer få stort utrymme att föra verksamheten framåt.

KVALIFIKATIONER
3-årig gymnasieutbildning med inriktning restaurang och storkök.

5-års arbetserfarenhet från tjänst i ett större kök gärna med ledande position.

Vi söker dig med ett gediget intresse för och erfarenhet av att hållbart utveckla måltiderna för barn, unga, äldre och omsorgstagare. För att trivas hos oss behöver du vara en person som är serviceinriktad, flexibel, tar eget ansvar och samtidigt tycker om att samarbeta med andra.

Kommunikation och dokumentation är en del av arbetet. Därför krävs goda kunskaper i svenska språket både i tal och i skrift. Vi ser det också som meriterande om du som söker arbete hos oss har en positiv inställning till att arbeta med digitala verktyg.
Efter som vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna manliga sökanden till den här tjänsten.

Då resor kan förkomma i tjänsten krävs körkort.

ÖVRIGT
Eventuell kontakt från rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Ansök nu