Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Kock sökes till Varbergs Ölhall

 
PUBLICERAD: 4 augusti 2022 | SÖK JOBBET SENAST: 3 september 2022 | KOMMUN: Järfälla | YRKE: Kock, à la carte | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
Varbergs Ölhall söker kock för att förstärka sitt redan härliga köksteam!

Vi söker nu en kock med minst 1 års arbetslivserfarenhet inom restaurangkök som är redo att hoppa in i vårt härliga team på Varbergs Ölhall. Som kock hos oss ansvarar du för en viktig del av våra gästers helhetsupplevelse och du blir också en viktig del i teamet. Du ska vara ansvarstagande, ha ett genuint intresse för mat och dryck och så klart känna dig bekväm och hemmastadd i ett restaurangkök. Det är även en klar fördel om du har enkelt för att hitta lösningar och har en god kommunikationsförmåga!
Vi ser gärna att du gillar att jobba i högt tempo och är redo för en rolig utmaning som dessutom lönar sig. Du kommer bli en viktig pusselbit för företaget och bjuds in i ett roligt och tajt team med fin gemenskap.
För oss på Varbergs Ölhall är det mycket viktigt med god kvalité och bra service i vårt erbjudande samt att vi som jobbar här har god förmåga att kunna läsa av gästens individuella servicebehov under deras vistelse hos oss.

Vi vet att lönen är viktig och vi agerar utifrån det!
Varmt välkommen med din ansökan via Cheffle redan i dag!

Ansök nu

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer