Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Kock sökes

 
PUBLICERAD: 23 november 2022 | SÖK JOBBET SENAST: 23 december 2022 | KOMMUN: Örebro | YRKE: Kock, à la carte | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
Vi på Kulturbistron söker en kock för lunch, kvällar och helger. Vi söker en person som är ute efter ett extra arbete, kanske vid sidan av studier eller annat arbete.
Kulturbistron ligger i nya Kulturkvarteret och där serverar vi luncher, sallader, egen gjort fika och förser husets konferensdel med måltider, större luncher och middagar.
Vi driver också restaurangen Foajén i Konserthuset som endast har öppet när det är evenemang och konserter i huset. Där serverar vi pintxos och andra smårätter.
Som kock ska du vara duktig, kreativ, självgående och tycka om att arbeta över gränserna, du ska tycka om ett varierande arbete, då dagarna aldrig ser likadana ut. En dag kan det vara ett stort sällskap som har bokat en buffé i Foajén, en annan dag är det lunch i Kulturbistron, för att nästa pass stå och göra pintxos i Foajén eller i någon av de andra lokalerna som finns i Kulturkvarteret.
Vi arbetar med bra råvaror och gärna med lokala producenter.
Att vara en lagspelare och vilja ingå i ett team ser vi som en självklarhet även att du som kock har ett servicetänk och också tycker om att vistas bland gäster då vårt kök är öppet och gästkontakten finns hela tiden.
Skicka CV och personligtbrev där du beskriver din erfarenhet och varför just du skulle passa för jobbet till [email protected]
Lön enligt Visitas kollektivavtal
Hoppas vi hörs!

Ansök nu

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer