Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Kock sökes!

 
PUBLICERAD: 5 augusti 2022 | SÖK JOBBET SENAST: 4 september 2022 | KOMMUN: Upplands-Bro | YRKE: Kock, à la carte | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
Vi söker dig som är kock och vill jobba i ett kreativt och ödmjukt köksgäng. Du en av fyra i vårt team. Du har erfarenhet från liknande arbete och du har ett stort hjärta för råvaran och älskar att laga mat. Ja det kan låta klyschigt men samtidigt är det just vår passion som driver oss framåt.
Hos oss står Hållbarhet alltid högt på agendan och vi tar tillvara på så mycket vi kan av grönsaker, fisk och kött. Två dagar i veckan har vi helt gröna luncher vilket är mycket uppskattat bland våra gäster. Grilla gillar vi att göra i många olika former. Grilljant jul serverad vid bordet är vårt unika julkoncept som vi är mycket stolta över.
Vi jobbar mestadels måndag till fredag med några helger per säsong. Kvällarna i köket blir sällan längre än till 21.30.
Som kock hos oss får du vara med och utveckla vår Herrgårdsbistrå ( ja, vi har valt att stava det med å), där vi fokuserar på det svenska och nordiskaköket med en touch av frankrike.
DIN BAKGRUND;
Du har några års erfarenhet inom kockyrket och har genuint engangemang och driv i vad du gör. Din största styrka är att skapa den bästa av varma personliga upplevelser för våra gäster. Att du gillar att jobba i team och vara dina kollegor behjälpliga i stort som smått ser vi som en självklarhet.
ARBETSTIDER;
Arbetstiderna varierar över hela dagen. Vi arbetar oftast måndag till fredag med några helger per säsong.
Kvällarna i köket blir sällan längre än till 21.30
HELTID;
Tjänsten är heltid med tillträde snarast.
VÅRT GÄLLÖFSTA;
Gällöfsta Konferens ligger i härlig natur i Kungsängen mitt på det Kungliga Livgardets marker med både Mälaren och urskogen runt hörnet. Det är 3 km från allmänna kommunikationer så måste du ha körkort och tillgång till egen bil.
TRYGG ARBETSGIVARE;
Vi är medlemmar i branschorganisationen Visita och har kollektivavtal. Vi är stolta medlemmar i Svenska Möten.
Naturlig – Generös – Möjliggörare – är våra ledord som bygger vårt Team Gällöfsta – Kul om du vill bli en av oss!
Välkommen med din ansökan till kökschef Daniel Nylund

Ansök nu

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer