Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

KOCK * NORRA STATION *

 
PUBLICERAD: 3 augusti 2022 | SÖK JOBBET SENAST: 31 december 2022 | KOMMUN: Östersund | YRKE: Kock, à la carte | ANTAL PLATSER: 2| Källa: Arbetsförmedlingen
VI SÖKER KOCK
Med skaparglädje till Norra Station
Kommun: Östersund
Norra Station Café & Rosteri är ett privatägt företag som bedrivit restaurangverksamhet sedan 2018. I Norra Stations verksamhet ingår konferens och eventlokal mitt i centrala Östersund. Allt beläget på en mysig innergård mitt i centrala Östersund med eget kafferosteri.
Vi söker en kock som vill vara en del av vårt köksteam och bidra till den sköna känslan som vi står för. Vår filosofi tar avstamp i svenska smaker och hållbara råvaror med kvalitet. Vi lagar mat från grunden och som gärna arbetar med ekologiska och närproducerade råvaror. Självklart tycker du att hållbar och miljömedveten matlagning är viktigt.
Ansvarsområde och kvalifikationer:
Som kock hos oss lägger vi stor vikt vid din förmåga att säkerställa kvalitetsnivåer samt att laga god mat i högt tempo. Du har relevant utbildning och minst 1 års yrkeserfarenhet som kock. Andra personliga egenskaper vi efterfrågar är nytänkande, flexibilitet, ansvarsfullhet, att kunna arbeta självständigt och att skapa kreativa lösningar med kvalitet.
Att arbeta hos oss:
Som medarbetare hos oss vill vi att du med service inifrån och ut följer med oss på resan till nästa nivå. Du är en driven person med öga för det lilla extra och tycker om att skapa positiva upplevelser för gästen. Start av anställning sker enligt överenskommelse. Det är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Vi har kollektivavtal med Unionen och HRF.
Hör av dig! Kontaktperson Manne Mosten. Tel: 070-6778432 Maila gärna för första kontakt. Då vi har mycket att göra när vi jobbar : ) Skicka CV samt personligt brev till [email protected] Skriv att du söker tjänst som kock.
Lönetyp: Fast månadslön
Arbetsgivaren
Östersundsbolaget AB
Prästgatan 40
83131 Östersund
http://norrastationcafe.se

Ansök nu

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer