Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Kock med stort intresse för mat & dryck

 
PUBLICERAD: 4 augusti 2022 | SÖK JOBBET SENAST: 3 september 2022 | KOMMUN: Värnamo | YRKE: Kock, à la carte | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
Vi söker dig som är redo att ta nästa steg i din karriär och vill ha möjligheten att vara med och ta Scandic Värnamo och Proseccobaren till nästa nivå.
Du tycker våra gäster är det bästa som finns och vid utmaningar så uppskattar du att ha stödet i dina kollegors kompetens. Vi arbetar med allt från enklare barservering till konferenser och festmenyer vid större event.
Hos oss blir du en högt värderad kollega i ett gott gäng med härliga gäster, intensiva veckor och mängder av framtidplaner. Det finns fina utvecklingsmöjligheter hos oss och gott om utbildningar att ta del av för att ge dig de bästa förutsättningarna i ditt uppdrag som kock.
Du tycker om att ligga steget före och är duktig på tillsammans med teamet vara väl förberedda inför service, fester och event.
I din erfarenhet som kock vet du att det ibland krävs stor flexibilitet och snabba beslut. Du älskar att jobba med mat och anpassar dig lätt efter att jobba med redan satta menyer och följa recept, som att få vara kreativ i menysättning.
I ditt team har du fina medarbetare med olika anställningsformer, allt från erfarna tillsvidareanställningar till medarbetare som jobbar enstaka dagar. Teamet växer hela tiden och du är med och påverkar vår verksamhet.
Din tidigare erfarenhet som kock gör att du är trygg i att följa rutiner, du är noggrann och intresserad av att följa och arbeta med vårt hållbarhetsmål.
Tidigare arbete inom restaurang med mat och dryckeserfarenhet är ett krav.
Tjänsten är 100% och kollektiv. Vi har avtal med HRF.
Vi håller anställningsintervjuer löpande och ser fram mot din ansökan!

Ansök nu

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer