Kock/kokerska på förskolan Framtiden
18 Mar 2023
PUBLICERAD: 18 mars 2023 | SÖK JOBBET SENAST: 17 april 2023 | KOMMUN: Vaggeryd | YRKE: Kock, storhushåll | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
Vill du arbeta i ett team med engagerad personal där du får arbeta självständigt och med möjlighet att påverka ditt arbete? Vill du laga mat från grunden och själv bestämma vad du ska laga? Då är detta ett arbete för Dig att söka!
Välkommen till oss
Vi söker dig som tillsammans med oss vill vara med och utveckla förskolan Framtiden. Du har ett stort intresse och engagemang för matlagning. Du är driftig, tar egna initiativ och vill utveckla måltiderna. Du är flexibel och ser möjligheter i stället för hinder.
Kvalifikationer
Du har examen från gymnasieskolans hotell- och restaurangutbildning eller motsvarande formell kompetens alternativt erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har ett positivt och engagerande förhållningssätt, en god samarbetsförmåga och vi ser gärna att du delar vår kristna värdegrund.
Om oss
Vi är en fristående förskola med kristen profil som drivs av Skillingaryds Missionsförsamling. Vi har två avdelningar med ett barnantal på oftast 32 barn. Hos oss finns ett positivt och inkluderande lugnt arbetsklimat och vi har roligt tillsammans. Fördelen med att arbeta på en enskild förskola är att man har stora möjligheter att påverka arbetets innehåll.
Tjänsten är på 75% och det ingår vissa timmar i barngrupp. Vid intresse kan tjänsten ökas med 25% i städ. Det är en anställning tillsvidare med sex månaders provanställning.
Vi tillämpar fortlöpande rekrytering så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag dock senast 17 april.
Varmt välkommen med Din ansökan!
18 Mar 2023
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Malmö Öl- & Whiskyfestival arrangeras i helgen
Nytt för i år är att...
-
Restaurang Rummel öppnar i den nybyggda paviljongen
"Fastigheten är på en unik tomt och den har en speciell karaktär"
-
Pinchos vinnare av Guldnoten 2022
"I år fick vi in flera spännande nomineringar från allmänheten"
-
Spendrups Signatur – ny svensk hållbar premiumlager
"Framför allt är vi glada att det är inom ramen för just odlingsprogrammet Klimat & Natur"
-
Hotel Montagne blir nu medlemmar i Countryside Hotels
"Det var vårt förstahandsval"
-
Ny växtbaserad meny lanseras hos Burger King
"I kombination med smaken av flamegrillat smakar de så gott att konsumenterna inte kommer att reflektera över att de är växtbaserade"
-
Fåret Shaun-övernattningar lanseras i Skånes Djurpark
"Att bo i Shaun’s Wagons är mycket mer än ett boende"