Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Kock - flextjänst

 
PUBLICERAD: 3 augusti 2022 | SÖK JOBBET SENAST: 28 augusti 2022 | KOMMUN: Vetlanda | YRKE: Kock, storhushåll | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
Inom Vetlanda kommuns måltidsservice är ambitionen att laga mat från grunden. För oss är det inte enbart maten som är viktig utan hela måltidsupplevelsen. Ett viktigt mål inom måltidsservice är att minska matsvinnet och jobba för hållbarhet. Vi tror att mångfald, olika kompetenser och erfarenheter skapar den bästa arbetsplatsen.

Tillsammans är vi Vetlanda kommun. Välkommen att bli en av oss!

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu kockar till våra kommunala kök. Som kock hos oss får du ett skapande och kreativt arbete där du förbereder och tillagar varierade och näringsrika måltider.

Som flexanställd kock får du möjlighet att arbeta i alla våra kommunala kök, både i större tillagningskök och ensamkök. Du kan jobba inom både förskola och äldreomsorg, såväl som på café.

Du har god kunskap om såväl råvaror som vikten av hygienrutiner och specialkost. Som person är du serviceinriktad och förstår betydelsen av ett gott bemötande. Du är kreativ, flexibel, lösningsfokuserad och tycker om att arbeta i team. Genom god förmåga att samarbeta och anpassa dig till förändringar blir du en bra lagspelare.

Vill du jobba heltid eller deltid? Tillsammans kommer vi överens om en sysselsättningsgrad som passar dig, och du väljer själv när du vill vara tillgänglig.

Välkommen med din ansökan!

KVALIFIKATIONER
• Vi söker dig som är utbildad med inriktning på restaurang och storkök, gymnasial eller eftergymnasial nivå.

• Erfarenhet av arbete i olika kök och kommunal verksamhet är meriterande.

• Du har körkort och tillgång till bil.

• Vi kräver utdrag från belastningsregistret, då det gäller kök med koppling till förskola och skola.

ÖVRIGT
Varmt välkommen med din ansökan!
För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig att skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Vetlanda kommun är en inkluderande arbetsgivare som förespråkar mångfald och jämställdhet. Alla ansökningar behandlas utifrån ett likabehandlingsperspektiv.
I Vetlanda kommun jobbar vi utifrån kärnvärdena glädje, mod, respekt och tillsammans, en värdegrund som genomsyrar hela organisationen.

Inför rekryteringen har Vetlanda kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.

Ansök nu

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer