Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Kock

 
PUBLICERAD: 23 november 2022 | SÖK JOBBET SENAST: 12 december 2022 | KOMMUN: Dals-Ed | YRKE: Kock, storhushåll | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
Dals-Eds kommun belägen i det natursköna Dalsland, "Ett Sverige i miniatyr", har cirka 4800 invånare, varav 3000 i tätorten Ed. Vi är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder utveckling av såväl individ som organisation. Vi värdesätter tillit, trygghet och omtanke. Vår förmåga att skapa trivsel och vara en flexibel organisation avgör hur vi lyckas i framtiden. Vi erbjuder en väl fungerande service med bra kommunikationer till exempelvis Oslo och Göteborg. Visste du att vi även har goda pendlingsmöjligheter från Trollhättan, Vänersborg och Uddevalla med en restid på 40 - 60 minuter och att vi har flera medarbetare som pendlar till vår fantastiska arbetsplats varje dag. För mer information om kommunen, gå in på www.dalsed.se

Kost & Lokalvårdsenheten utför kost och lokalvård inom kommunens olika förskolor, skolor, äldreomsorg och övriga kommunala fastigheter. Vi söker nu en Kock till vår verksamhet. 

ARBETSUPPGIFTER: 

Varierande arbetsuppgifter inom kost & lokalvårdsenheten. Tillagning av frukost, lunch och middag inklusive tillbehör samt specialkoster, salladsberedning, egenkontrollarbete, beställningar, servering, disk- och städarbete samt övrigt förekommande arbetsuppgifter i storkök.

KVALIFIKATIONER: 

Du har restaurang- & storhushållsutbildning eller annan utbildning som bedöms som likvärdig. Vi ser gärna att du har några års yrkeserfarenhet inom restaurang eller storkök. Du har kunskap och intresse för goda, hemlagade och näringsriktiga måltider där gästen och måltidsmiljön står i centrum. Vidare har du ett miljötänk, grundläggande datakunskap. Goda hygienkunskaper är en förutsättningar för tjänsten. B-Körkort är ytterligare ett krav. Erfarenhet av kostdatasystemet Matilda är meriterande.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du stor kommunikativ förmåga, är noggrann och flexibel, stresstålig och självständig. Du är glad och positiv, engagerad, serviceinriktad och du måste kunna kombinera självständigt arbete och god samarbetsförmåga.

ANSTÄLLNINGSVILLKOR: 


• Tillsvidareanställning 
• Tillträde enligt överenskommelse
• Sysselsättningsgrad 100%
• Arbetet förlagt till vardagar
• Semestertjänst

ÖVRIGT:

Vi tillämpar löpande urval i denna rekrytering. 

UPPLYSNINGAR: 

Se kontaktpersoner nedan. Fackliga företrädare nås via kommunens växel 0534-19000. 

ANSÖKAN: 

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen ber vi dig skicka in din ansökan tillsammans med meritförteckning etc digitalt och inte via e-post eller pappersformat. För att värna din integritet ber vi dig som sökande att undvika skyddsvärda och känsliga personuppgifter i de handlingar som du skickar till oss. Det gäller exempelvis personnummer samt information som kan kopplas till etniskt ursprung, familjesituation, religion, hälsa, politiskt eller fackligt engagemang.

Du ansöker via länken *Ansök* senast 2022-12-12. 

Välkommen med din ansökan! 

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök nu

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer