Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Kock

 
PUBLICERAD: 5 augusti 2022 | SÖK JOBBET SENAST: 22 augusti 2022 | KOMMUN: Halmstad | YRKE: Kock, storhushåll | ANTAL PLATSER: 2| Källa: Arbetsförmedlingen
Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 9000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Servicekontoret bidrar till en bättre vardag för kommunens invånare och verksamheter med tjänster inom bland annat måltider, fastighets- och verksamhetsservice, IT, fordon, personal- och löneadministration samt invånarvägledning.
Brinner du för att ge bra service? Välkommen till oss, en professionell organisation i ständig utveckling som arbetar aktivt med service och engagemang.

Vill du vara en del av oss som aktivt arbetar med matglädje?
Måltidsservice ansvarar för samtliga måltider som serveras i förskola, skola och gymnasium, catering, äldreomsorg och matdistribution.
Vi lagar måltider från grunden med stolthet, engagemang och omtanke. Vardagsmåltiderna är viktiga, både näringsmässigt och socialt.
Varje gäst ska få ett gott bemötande, tillgång till näringsriktiga, säkra och klimatsmarta måltider.


ARBETSUPPGIFTER
Tjänsterna är för närvarande på Karl XI seniorrestaurang med 200 portioner till boende, besökare, och utskick. Vi har också en del catering. Restaurangen har öppet alla dagar så det innebär även helgtjänstgöring. Som kock har du traditionella köksuppgifter, alla delar i ett kök från planering, matlagning till disk och städning. Arbetet är fysiskt och kan vara tungt men det finns många hjälpmedel. Schemaplanering görs tillsammans med andra enheter, därför behövs du ibland i ett annat kök.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en restaurangutbildning på gymnasienivå, annan utbildning och/eller erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Du har arbetat i restaurang eller storhushåll tidigare, har kunskap om specialkost och erfarenhet av att arbeta med det.

Vi använder olika system för att beställa livsmedel, rapportera statistik och våra semestrar med mera, därför är det en förutsättning att du har god kunskap och förmåga att hantera digitala verktyg. Du har lätt att uttrycka dig och förstå svenska i både tal och skrift.

Som person är du van att ta egna initiativ och är flexibel i ditt arbete samt bekväm med att arbeta i ett högt tempo. Du har ett högt kvalitetstänk och du strävar efter att erbjuda kunden bästa möjliga service. Du är positiv, social och ser kontakten med kunder som en självklar del av din arbetsdag. Gott samarbete är viktigt för dig och med omtanke och glädje bidrar du stort till ett positivt arbetsklimat.


ÖVRIGT
Som medarbetare hos oss delar och bidrar du till vår gemensamma arbetskultur. Den uttrycks i våra lönekriterier, se dem på https://tinyurl.se/4Nz

Vi uppmuntrar till god hälsa och regelbunden rörelse. Halmstads kommun erbjuder ett friskvårdsbidrag till alla anställda.

Vid nyanställning ska utdrag från polisens belastningsregister lämnas. https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/blanketter---skola-eller-forskola/

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med dig som sökande använder vi e-rekrytering i Visma Recruit.
Ansök via länken i annonsen, inte via e-post eller i pappersformat.

Intervjuer kommer ske fortlöpande under annonseringstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer