Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Kock

 
PUBLICERAD: 14 januari 2022 | SÖK JOBBET SENAST: 28 januari 2022 | KOMMUN: Gislaved | YRKE: Kock, storhushåll | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra.
Beskrivning
Som medarbetare i Gislaveds kommun är du medskapare på din arbetsplats.

Du ges möjlighet och förväntas att bidra till verksamhetens utveckling genom din kunskap och erfarenhet. Hos oss är respekt för olikheter och alla människors lika värde grundläggande.

Som medarbetare i Gislaveds kommun är du medskapare på din arbetsplats.

Du ges möjlighet och förväntas att bidra till verksamhetens utveckling genom din kunskap och erfarenhet. Hos oss är respekt för olikheter och alla människors lika värde grundläggande.

Smålandsstenars förskole område 2 ligger i södra delen av Gislaveds kommun.

Vårt område består av 3 enheter och 9 avdelningar. Du kommer att få arbeta på Mariagården 2 som består av 4 avdelningar och 70 barn i åldrarna 1-5 år.

Arbetsuppgifter
Att tillaga tillbehör och servera goda, varierande och näringsriktiga måltider på ett tilltalande sätt. I det kök du kommer att arbeta skall det lagas mat till ca 70 personer. Du arbetar ensam. Att arbeta utifrån kommunens kostpolicy, ansvara för tillagning av olika koster, beställningar, varumottagning och uppackning. Ansvara för kökets budget och fakturahanteringen. 

Kvalifikationer
Hotell/restaurang alt. Storköksutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Goda kunskaper i livsmedelshygien, HACCP. Vi söker dig som kan prioritera och arbeta självständigt. Vi lägger stor vikt vid att du har ett intresse för barn, barns hälsa och vill utveckla verksamheten i en hälsosam riktning. Samarbetsförmåga, kommunikationsförmåga och flexibilitet är viktiga egenskaper.

Ditt medarbetarskap är djupt förknippat med din förmåga att samarbeta och delta i din och verksamhetens utveckling. Hos oss innebär det att du har ett gott samarbete med chef och kollegor, både på den egna arbetsplatsen och i övriga kommunkoncernen. Du bemöter alla med hög servicenivå, vänlighet och hög kvalitet genom kund- och servicefokus. Du tar ansvar för att göra dig delaktig i verksamhetsfrågor och är lösningsorienterad.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att din syn på medarbetarskap överensstämmer med vår.

Vi tillämpar registerkontroll (utdrag ur belastningsregistret) som en form av lämplighetsprövning för alla som erbjuds anställning i verksamheter där man har en direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar.

Vill du vara en del av vår framgång? Välkommen med din ansökan! 

I Gislaveds kommun är heltid en rättighet och därför annonseras lediga tjänster* på heltid. När verksamheten kan tillgodose deltid är det givetvis en möjlighet. *tjänster som är kortare än 3 månader samt vissa befattningar kan undantas. Inför rekryteringsarbetet har Gislaveds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansök nu

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer