Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Kock

 
PUBLICERAD: 24 november 2021 | SÖK JOBBET SENAST: 8 december 2021 | KOMMUN: Sigtuna | YRKE: Kock, storhushåll | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
Sigtuna kommun är en plats med stor spännvidd. Här ryms levande landsbygd, småstad och en internationell flygplats. Ett rikt kulturarv och kulturell mångfald. En stolt historia och stora framtidsplaner. Kanske är det därför drivkraften är så stark att växa, förändras och utvecklas. Det är också därför det är så spännande att arbeta här. Hos oss blir du del av en trevlig och prestigelös kultur där vi hjälps åt och tar tillvara på varandras kunskap, olikheter och erfarenheter. Arbetet är ofta omväxlande, ibland utmanande men alltid meningsfullt. Välkommen hit!

Måltidsservice svarar för måltider till de flesta av kommunens skolor och förskolor. Vi tillagar ca 10 000 portioner per dag fördelat på 45 tillagning- och mottagningskök. Vi har också ett tätt samarbete med äldre- och omsorgsförvaltningen samt utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen genom måltidsleveranser till särskilda boenden och skolrestaurang på Arlanda gymnasiet.

Måltidsservice vision är att Sigtuna kommuns hållbara måltidsupplevelse ska vara en av Sveriges bästa. För att nå denna vision har vi ett program för måltidsverksamheten i Sigtuna kommun.
Att arbeta inom Måltidsservice innebär ett aktivt samarbete med andra enheter och personal i kommunens kök.


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en kock som kommer att vara anställd på Måltidsservice och ha sin arbetsplats i ett kök på en förskola eller skola.

Vi söker dig som är engagerad, älskar att ge service och har en vilja och förmåga att utveckla måltiderna i skola och förskola. Du strävar alltid efter högsta kvalitet på maten du lagar och serverar och drivs av ett genuint intresse för mat och hälsa. Du har ett strukturerat arbetssätt och är van att planera din arbetsdag utifrån matsedel och receptur. Du har alltid barnen/elevens bästa som utgångsläge.

Att arbeta som kock på Måltidsservice betyder också att du har daglig kommunikation och samverkan med gäster och medarbetare på förskolan/skolan. Du ser möjligheter i alla lägen och har självklart hela måltidsupplevelsen i fokus.

Förutom tillagning och servering av frukost, lunch och mellanmål ingår även arbetsuppgifter såsom dokumentation av egenkontroll, beställning av varor via elektroniskt program, varuplock, disk och städ.

KVALIFIKATIONER
Krav är att du har en kockutbildning eller motsvarande erfarenhet som kan jämföras med sagda utbildning. Meriterande är om du har erfarenhet av arbete i skol- eller förskolekök.

Vi ser det som självklart att du har utbildning och praktisk erfarenhet av livsmedelshygien och även goda kunskaper och erfarenhet av tillagning av allergikost lägger vi stor vikt vid.

God kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav för att kunna garantera att säker mat serveras till våra gäster.

ÖVRIGT
Som anställd i Sigtuna kommun får du ta del av en rad förmåner, bl.a. blir du automatiskt medlem i Personalklubben där du kan ta delta i olika aktiviteter. Läs gärna mer om våra andra förmåner och hur det är att jobba hos oss i Sigtuna kommun! https://www.sigtuna.se/naringsliv-och-arbete/jobba-hos-oss.html

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu