Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

KB söker Helgpersonal till Butik /Cafe

 
PUBLICERAD: 2 augusti 2022 | SÖK JOBBET SENAST: 31 augusti 2022 | KOMMUN: Stockholm | YRKE: Konditoribiträde | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
Vilka är vi?
Vi är ett hantverksbageri med egen butik i hjärtat av Hökarängen. Vi har levererat bullar och godsaker bakade på ren kärlek till både lokala stammisar och långväga gäster sedan mars 2015. Vi är ett litet drivet gäng som älskar det vi gör. Allt vi serverar; från bakverk och frukost till lunchsoppor och grillmackor är gjorda från grunden av riktigt bra råvaror. Vi strävar alltid efter att leverera kvalitet och service i toppklass!
Vi har öppet vardagar 7-18 och helger 8-17. Vår försäljning är styrd efter bakverkens säsonger, det vill säga att vi säljer som bäst under semmelsäsongen jan-mars och dagar som kanelbullens dag, inför jul, påsk, mors dag och andra speciella högtider.
Vi söker:
En nyfiken kollega med stort intresse för mat, kaffe, gäster och bakverk till vår bageributik i Hökarängen. En stor känsla för service och sälj är ett måste då vi förmodligen har Sveriges trevligaste gäster, och många av dem är stammisar.
Du behöver genuint vilja möta människor. Vi säljer utöver bullar, tårtor och bröd från vårt eget bageri även varor i butiken som är en stor del av vår omsättning. Mycket är gjort på plats och annat inköpt från väl utvalda grossister. Flexibilitet, Målmedvetenhet och stresstålighet är egenskaper vi kommer leta efter hos dig.
Under en arbetsdag varvas matproduktion till caféet i form av frukost och luncher med servering i caféet, städning och att ständigt hålla butiken i toppskick för bästa möjliga kundupplevelse. Du ska också vara ansvarsfull och driven då en viss del av ditt arbete kommer vara självständigt.


Arbetsuppgifter:
Du kommer vara en bärande kraft för driften och ta stort ansvar. Jobba på rullande schema varannan helg.
Arbetsuppgifterna varierar under dagen;
Öppning/stängning
Servera gäster i caféet och sälja varor i butiken
Tillredning av frukost och luncher
Jobba aktivt mot matsvinn
Skyltning och frontning av butiken
Städning av såväl produktionsutrymmen, butik, cafe och uteservering såklart.Du kommer jobba på rullande schema varannan helg och ha varierande arbetstider. Arbetspassen varierar. Men ligger som oftast på 7-9 timmar, kortare pass kan förekomma vid lågsäsong. Det är framförallt helgpersonal vi söker, men kan du hoppa in vardagar är det ett plus!
För att klara av rollen som butik/cafemedarbetare hos oss behöver du:
Vara flexibel: Att vara en problemlösare är en stor del av din vardag, en soppa ska kokas, butiken ska fyllas upp & frontas och samtidigt ge bästa möjliga service till gäster.
Vara stresstålig: Mycket ska fram på liten yta och samtidigt ringlas kön ständigt lång.
Ha ett stort intresse för mat och bakverk: Det är vad vi gör, och du måste känna dig bekväm med att tillbereda frukost och lunchrätter, Smaka av och kvalitetskontrollera att det vi serverar och säljer håller den toppkvalitet vi eftersträvar är en självklarhet.
Sinne för mänskliga relationer: Vi har fantastiska gäster och vill erbjuda dem service i toppklass. Så engagemang och glädje, med och för människor är av största vikt. Vi är också ett litet tajt team där alla måste vilja ge allt för att dagen ska rulla på och att vi alla ska trivas ihop.
Säljare: Du ska gilla att sälja! Och varje dag sikta mot nollvision i matsvinn!
Handlingskraftig: Det är många uppgifter du ska utföra, ha en stor ansvarskänsla och noggrannhet oavsett om det gäller att stänga butiken och överlämna en schysst städad butik till kollegan eller att slå in rätt belopp i kassan.
Planeringsförmåga/Ordningsam: Planering är A och O för att dagarna ska hinnas med, då det är ett högt tempo hos oss. Du behöver så saker gjorda och ur händerna, och ha en förmåga att kunna prioritera. Du behöver arbeta strukturerat och ordningsamt och tänka proaktivt för att klara av rollen.
Initiativrik: Du behöver ha ett eget driv, och kan se vad som behöver göras, samtidigt som du är en prestigelös lagspelare och alltid sträva efter att hjälpas åt.

Vi erbjuder:
En plats i ett härligt litet gäng som har kul på jobbet, gillar det vi gör och som firar våra framgångar! Vi tillämpar kollektivavtal och erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag.
Kika gärna in på vår instagram eller facebook för att få en bild av vad vi gör!
Ansökan:
Mejla CV och Personligt Brev i PDF-format till [email protected]
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer