Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Kassapersonal till restaurang

 
PUBLICERAD: 24 november 2021 | SÖK JOBBET SENAST: 29 november 2021 | KOMMUN: Kalmar | YRKE: Restaurangbiträde | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
Kalmar läns museum är ett av landets största länsmuseum och en stiftelse med ett regionalt uppdrag att levandegöra och bevara kulturarvet. Vår vision Kulturarv i vardagen – berikar och berör är vår grund att stå på. Vår arbetsplats präglas av ett förhållningssätt som bygger på värdeorden samhällsnytta, kunskap och tillsammans. För oss är kulturarv och historieberättande centralt i verksamheten, med berättelsen i fokus skapar vi nyfikenhet och lust att lära mer. Vi arbetar inom fem verksamhetsområden; arkeologi, byggnadsvård, kulturmiljöpedagogik/utställningar, Arkiv-Bibliotek-Samlingar och konservering. Som stödverksamhet till dessa finns kansli- och serviceenheten samt marknadsenheten med bland annat butik, reception och restaurang Ångkvarnen. Vi är runt 80 medarbetare inom våra olika verksamheter. Till besöksmålet Kalmar läns museum kommer runt 90 000 besökare varje år men vi möter desto fler runtom i länet, nationellt och även internationellt.
Beskrivning
Kassapersonal sökes till vår restaurang omgåendeArbetsuppgifter
Vi söker Dig som har erfarenhet av arbete i kassa och kan börja arbeta omgående.

Arbetstiden är varje dag måndag till fredag mellan 11.00-15.00 och cirka 3 veckor framöver.Kvalifikationer
Erfarenhet av arbete i kassa är ett krav.

 

Ansökan:

Ring eller Sms:a HR-partner Marita Eriksson. tel.0733-847356.
Intervjuer sker löpande.Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.


Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Ansök nu