Jordgubbssoppa med vanilj och Sagolika Äpple- och krusbärssoppa med kanel
11 Feb 2016
– Nyheterna har lika bra och gott innehåll som sina föregångare och de är rika på C-vitamin, säger Charlotta Åsman, Brand Manager för Sagolika.
I februari kommer Sagolikas nya soppor ut. Precis som de klassiska föregångarna kan de drickas i glas och ätas som soppa. De passar bra vid frukostbuffén eller i Blåbärschiapudding eller Nyponsoppa med dinkelcrunch eller Jordgubbssoppa med hallonkvarg och kokoschips.
Sagolika har familjära smaker i grunden med jordgubb, äpple och krusbär – och har fått extra
karaktär just genom att addera vanilj och kanel.
– Vår ena nyhet smakar solvarma, söta jordgubbar med en touch av vanilj. Den andra en aning
syrliga krusbär och nygräddad äppelpaj med kanel.
Sagolika® är en del av Rynkeby Foods har ett brett sortiment av juicer och fruktdrycker. Inom Rynkeby Foods finns även varumärken som Rynkeby®, JO® och God Morgon®.
11 Feb 2016
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Här har logibokningarna ökat 31 procent under påskloven
"Det är fantastiskt att se"
-
Påskdukning med Årets Pelargon
Henna Wendelbos bästa tips
-
Tre enkla påskdrinkar
Must Flip It, Must Try och The Must Old Fashioned
-
Årets påsknyheter från Lakrids by Bülow
Efter önskemål är även dessa två favoriter tillbaka:
-
Hamburgerkedjan Max lanserar Big Classic
"Med lanseringen av Big Classic hämtar vi inspiration från vår historia och den burgare som vi lanserade i början på 70-talet"
-
Reitan Convenience samarbetar med Svenska Downföreningen
"De initiativ som vi genomför tillsammans är en viktig del av vår ambition för att skapa en inkluderande miljö"
-
Sara Kulturhus vann Träpriset 2024
"Våra diskussioner i juryn har kretsat kring att Sara Kulturhus har satt en ny standard och kommit att bli en symbol för en hel stads gröna omställning"