Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Jordberga Gods söker husfru

 
PUBLICERAD: 14 september 2021 | SÖK JOBBET SENAST: 14 oktober 2021 | KOMMUN: Trelleborg | YRKE: Hotellvärd/Hotellvärdinna | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
Kort om Tjänsten
Vi söker en social, huslig & ordentlig person som ska kunna arbeta utåt med kunder på hotellet och samtidigt kunna ha ansvar för vårdandet och bevarandet av den historiska miljön inne på slottet.
Om verksamheten
Jordberga Gods sysslar framför allt med jordbruk. Vi har som ambition att vara ett modernt företag som ligger i framkant vad det gäller teknik och odling. Vi har även en eventverksamhet med bröllop, jakter och konferenser.
Mer om tjänsten
Tjänstens omfattning är 50 - 75% fördelat över hela veckan med fasta arbetstider. Du ska arbeta både på hotellet och på slottet som fungerar som privat bostad. Du kommer arbeta tätt ihop med ägarparet & den befintliga städpersonalen.
Din roll på hotellet är att agera konferensvärdinna, duka för middag, ta hand om leveranser, se till att det är trivsamt och välkomnande för gästerna.
På slottet behöver vi dig för att se till att föremål och utrymmen tas hand om på rätt sätt. Du ska se till att allt hålls i gott skick och hålla utrymmen i ordning.
Din profil
Som person är du pålitlig & ordningsam. Du är noggrann med det du gör, tycker om att arbeta självständigt och ta eget ansvar. Du tycker också om varierande arbetsuppgifter och är flexibel.
Du har erfarenhet av städning och hushållsarbete, behöver dock inte vara från arbetslivet. Här krävs att du har god fysik, då du kan behöva komma upp på stegar & röra dig över stora ytor.
Ansökan
Låter detta som ett jobb för dig, skicka din ansökan till marie@jordberga.se

Ansök nu

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer