Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Johnny's Senap lanserar en julnyhet

 
Johnny's Senap lanserar en julnyhetJohnny’´s Senap Skånsk gör comeback samtidigt som en nyy kryddig julsenap från Johnny’s lanserats Senapskungen utökar sitt sortiment med en julsenap som är smaksatt med kanel, kardemumma, muskot och nejlika - kryddor och dofter som ofta förknippas med julen.  Johnny’s® Julsenap säljs i eleganta glasburkar som kan stå framme på julbordet. Smaken är rik, med inslag av både sötma och syrlighet.

 Senapskungen Johnny’s utökar sitt sortiment med en kryddig julsenap som passar perfekt till julmaten. Senapen baseras på klassikern Sötstark Grov och är smaksatt med en mix av klassiska julkryddor som nejlika, kardemumma, muskot och kanel. Den juliga kryddblandningen och den grova konsistensen ger senapens dess speciella smak och karaktär. Smaken är mycket rik, med inslag av både sötma och syrlighet.

- Johnny’s® Julsenap passar till det mesta på julbordet. Förutom de självklara valen som julkorven och lutfisken så är julsenapen en höjdare att griljera julskinkan med. Den som vågar kan också med fördel haJohnny’s® Julsenap på ostbrickan, säger Emma Akterin, produktutvecklare på Johnny’s.

Senapen har ända sedan medeltiden haft en given plats på det svenska julbordet. Den genomsnittligesvensken konsumerar omkring 700 gram senap varje år, vilket gör oss till det näst mest senapsätande folket ivärlden. Under julen femdubblas försäljningen av senap, vilket tydligt visar att senap hör julen till.

Skåningen gör comeback
Fjolårets storfavorit – Johnny’s Senap Skånsk – gör comeback i år. Johnny’s® Senap Skånsk är en smakrik senap med extra styrka och något grövre karaktär. Precis som Julsenapen är den en fin smakförhöjare på julbordet, eller som pricken över i på en god skinkmacka. 

.www.johnnys.se

 
Av: Annika  Rådlund