Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Jazzköket Saluhall söker hovmästare

 
PUBLICERAD: 5 augusti 2022 | SÖK JOBBET SENAST: 31 augusti 2022 | KOMMUN: Östersund | YRKE: Hovmästare | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
Om jobbet
Jazzköket Saluhall söker en motiverad och rutinerad hovmästare med känsla för service och vilja att utveckla!
Den här befattningen innebär ett övergripande ansvar för för kvällsserveringen på vår Saluhall. Sedan hösten 2021 erbjuder vi under veckosluten en a la carte-meny med bistrokänsla.
Som hovmästare vill vi att du har ett övergripande ansvar för kvalité, personal och servering under kvällarna. Eftersom Bistrokvällarna är en relativt ny del i vår verksamhet finns här möjlighet att inom ramen för företagets målbild utveckla och sätta din prägel på kvällarna. Som hovmästare jobbar du efter uppsatta försäljnings- och kvalitetsmål som sätts tillsammans med restaurangchefen.
Som person ser vi gärna att du:
Har några års erfarenhet inom branschen, gärna i en ansvarsroll
Brinner för att ge våra gäster en kanonupplevelse vad gäller service
Är bekväm med att utbilda kollegor och lära upp ny personal
Har ett brinnande intresse för mat och dryckTjänsten rapporterar till restaurangchef för Saluhallen.
Om dig
Vi brukar använda musikstilen jazz som metafor för hur vi vill att vår personal ska vara. Du bör identifiera dig med följande:
Jazz är en musikstil som utförs av mycket duktiga musiker vilka sätter stor stolthet i vad de håller på med. Samspelet med övriga i bandet är av yppersta vikt men individen får sina utvalda tillfällen att verkligen skina i olika solon. Samtidigt är det spretigt, tillbakalutat, lite rörigt och inte så värst fint i kanten.
Om Jazzköketgruppen
Vi är en liten restauranggrupp bestående av tre enheter; Jazzköket, Saluhallen & Lagerbaren.
På kvällsrestaurangen Jazzköket jobbar vi under större delen av året, sommaren undantagen, med en avsmakningsmeny. Arbetet i köket tar avstamp i mat lagad från grunden. Råvarorna kommer i möjligaste mån från vår gastronomiska region och Sverige. Dryckesprogrammet följer linjen i köket och vi jobbar uteslutande med naturliga viner, där minimalt med tillsatser används vid odlande och vinifiering av vindruvor.
Saluhallen är vår mötesplats dagtid. Här serverar vi lunch dagligen måndag-lördag och har kvällsservering under veckosluten där vi sticker ut som enda stället i stan med färska skaldjur. Från diskarna kan man köpa våra egna charkuterier, lokalt kött, lokala ostar och fisk från norska kusten.
Lagerbaren är vår cocktailbar, danspalats, chambre separee och nattsuddarställe - allt i ett! Här råder god stämning fredag-lördag till långt in på natten. Dryck och enklare mat från baren som följer ambitionsnivån på övriga enheter, men med en (ännu) mer avslappnad touch. DJs spelar de flesta öppna kvällar.
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer