Introducerar ett nytt kvällskoncept - traditionellt kinesiskt midnattsnack
25 Okt 2024
Siu Yeh har sitt ursprung i södra Kina, med särskild popularitet i Hongkong. Denna måltid, som avnjuts efter middagen, gör den idealisk för de som arbetar sent, är ute på fest eller helt enkelt är sugna på något gott efter midnatt. En favorit som kommer göra repris på menyn i helgen är Chonqing Aubergine, en friterad och smakrik aubergine som leker med Sichuans smaker.
Surfers ambition är att inte bara erbjuda utsökt mat, utan också skapa en unik och spännande atmosfär i hjärtat av Stureplan under sena kvällstimmar. Förutom den kulinariska upplevelsen kommer dessa kvällar även att bjuda på en särskild stämning som lockar till längre vistelser och kanske till och med några överraskningar under månens sken.
Siu Yeh på Surfers ska vara både fest och avkoppling, där smakerna från Kina ska ge en spännande upplevelse.
25 Okt 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Byggstart för Hotell Polishuset
"Det är en mycket vacker byggnad med stora egenvärden, inte minst dess historia som polishus"
-
Fastfood & Café & Restaurant Expo arrangeras i Stockholm
Nytt för i år är "Flavour Journeys"
-
Var sjunde vågar inte göra sin röst hörd på jobbet
"Tystnadskultur gör att missförhållanden som ekonomiska oegentligheter eller sexuella trakasserier riskerar att inte komma upp till ytan"
-
Wedholms Fisk firar 40 år med gästspel av Johan Jureskog
"Med Johan vill vi gå så långt utanför den vanliga menyn som möjligt"
-
Recept: Mac n’ Cheese Fusion med het vitlök och krispig salvia
Pastarecept med cheddarostcréme
-
Pontus Frithiof at Bro Hof startar vid årsskiftet
"Vi ser detta som en fantastisk möjlighet att skapa en plats som erbjuder en oslagbar upplevelse"
-
I mars öppnar nyrenoverade Scandic Wallin
"Vi ser verkligen framemot att äntligen få slå upp portarna till detta moderna hotell med mycket centralt läge och goda kommunikationsmöjligheter"