Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Interface lanserar två nya golvkollektioner

 
  • Contemplation har utvecklats med utgångspunkt i det danska konceptet Hygge

    Contemplation har utvecklats med utgångspunkt i det danska konceptet Hygge

  • Multichrome har starka färger för att kunna skapa zoner i inredningen.

    Multichrome har starka färger för att kunna skapa zoner i inredningen.

Föregående
Nästa
 
Interface, tillverkare av hållbara, modulära textilgolv, lanserar nu två nya kollektioner; Contemplation och Multichrome. Kollektionerna är inspirerade av de senaste trenderna och den senaste forskningen inom färgpsykologi.

”Arbetsplatser förändras ständigt och har blivit som en förlängning av våra hem. Det finns nu ett stort behov av miljöer som fokuserar på det fysiska, kognitiva och emotionella välbefinnandet på arbetsplatser, där färg utgör en mycket viktig del”, säger Josefin Carne, konceptdesigner på Interface i Sverige.

Contemplation har utvecklats med utgångspunkt i det danska konceptet Hygge. Den tidlösa enkelheten i skandinaviska interiörer erbjuder en dämpad färgpalett för att skapa en värmande, hemtrevlig inredning med dämpade, men ändå mångsidiga färger.

Multichrome å andra sidan är designad med starka färger för att kunna skapa zoner i inredningen.

”Att använda en variation av färger för att definiera särskilda utrymmen eller zoner, är avgörande för den visuella och mentala stimulansen för människorna på en arbetsplats” menar Josefin. “Det uppmuntrar inte bara till kreativitet och samarbete, det ger också möjligheter att välja den bästa miljön för olika typer av arbete.”

Contemplation och Multichrome finns tillgängliga i 12, respektive 16 olika färger, och intervallet öppnar upp för en mängd estetiskt tilltalande designalternativ.

I linje med Interface “Mission Zero”-löfte att inte ha någon negativ miljöpåverkan 2020, tillverkas Multichrome av 100 procent återvunnen nylon. Contemplation kräver installation i förband, tegel eller utan längdriktning, medan Multichrome läggs monolitisk. Båda kollektionerna finns tillgängliga i formatet 50x50 cm.


Jenny Marcuson Fors

Taggar

Golv Produktnyheter