Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Innocent lanserar två nya proteinsmoothies

 
Innocent lanserar två nya proteinsmoothiesBerry & Protein och Tropical & Protein - två nya smoothies från Innocent Nu lanserar Innocent två helt nya produkter - proteinsmoothies med en kombination av protein, frukt och kokosmjölk. 

De två nya smakerna som lanseras är Berry & Protein och Tropical & Protein. De kommer båda att ingå i innocents befintliga produktlinje av supersmoothies. Båda innehåller en C-vitamin- och en proteinkälla, som stärker kroppens muskler och skelett. Enligt Livsmedelsverket (2016) innehåller protein nio essentiella aminosyror som vi inte kan producera själva, utan måste få i oss genom mat och dryck. Protein ingår i kroppens alla vävnadsceller och är därför viktigt för hela kroppens funktioner.
 
- Förr så var det mejeriprodukter med tillsatt protein som gällde, och under de senaste åren har protein i juice dominerat marknaden. Nu har laktosfria produkter såsom kokosmjölk med sojaprotein i landat på marknaden och intresset för dem växer i raketfart. Vi har ett team som har stenkoll på de senaste trenderna och ser till att produkterna finns redo när konsumenterna efterfrågar dem, säger Andrea Hilzensauer, Marknadsansvarig för innocent i Sverige.
 
Den nya proteinsmoothien Berry & Protein består bland annat av jordgubbar, hallon, kokosmjölk och sojaprotein, medan Tropical & Protein innehåller bland annat mango, ananas, lime, kokosmjölk och sojaprotein. De två nya produkterna är dessutom helt laktosfria.

Alla produkter är 100% naturliga och innehåller bara frukt och grönsaker. Inget tillsatt socker, inga konstigheter.


* Livsmedelsverket. (2016). Protein. Uppsala: Livsmedelsverket.

www.innocentdrinks.se 
Av: Annika Rådlund