Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Hovmästare till vår Bistro

 
PUBLICERAD: 4 augusti 2022 | SÖK JOBBET SENAST: 11 augusti 2022 | KOMMUN: Göteborg | YRKE: Hovmästare | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
Vi söker hovmästare till vår Bistro!
Vi erbjuder dig en spännande och händelserik arbetsplats där ingen dag är den andra lik. På Dorsia Hotel & Restaurant arbetar vi för att ge våra gäster absolut bästa möjliga service. Vår unikitet ligger i gästens starka känsla av ett genuint och personligt bemötande, i kombination med en färgsprakande miljö och färgstarka medarbetare.
Här arbetar vi gränsöverskridande mot alla avdelningar eftersom att gästens önskemål och upplevelse står i fokus i allt vi gör.
Vi erbjuder våra gäster 37 rum i olika storlekar, konferensrum, 2 olika restaurantkoncept, luxuös bar med stort fokus på gin och cocktails, mycket extensiv vinlista och afternoon tea på söndagar. Allt i en pampig och maximalistisk, unik miljö som andas La Belle Époque.
Vi söker nu Hovmästare till vår Bistro. Här arbetar du i ett stort team bestående av hovmästare, bartenders, servitörer, commiser, värdinnor, garderobiärer och ett stort köksteam.
Vår Bistro håller öppet dagligen och 365 dagar om året. Du ingår i ett hovmästarteam där ni turas om att arbeta lunch, kvällar och helger. Som Hovmästare hos oss är du driftsansvarig för ditt pass och har ett övergripande ansvar för hela bistron när restaurangchefen ej är på plats.
Du som söker har erfarenhet av att leda och organisera ett servisteam. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att, tillsammans med dina hovmästarkolleger, koordinera den dagliga driften, att planera för nästa skift, att vara behjälplig med dynamisk bemanning samt att coacha och inspirera dina medarbetare.


Välkommen med din ansökan!


Vänligen notera att vi förbehåller oss rätten att endast svara på de ansökningar vi finner intressanta för tjänsten

Ansök nu

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer