Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Hovmästare sökes till Lumafabriken!

 
PUBLICERAD: 12 januari 2022 | SÖK JOBBET SENAST: 30 januari 2022 | KOMMUN: Stockholm | YRKE: Hovmästare | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
Eatery är en snabbt växande konceptkedja för mat och möten. Eatery har idag 10 restaurang- och konferensanläggningar i Stockholmsområdet samt i Lund. I koncernen finns även bolaget Canteen by Incontro som är en av Sveriges största leverantörer av mat till offentlig sektor.

Verksamheterna inom Eatery drivs under varumärkena: Eatery, van der Nootska Palatset – en del av Eatery, Campus by Eatery samt Canteen by Incontro.

Eaterys vision är att bli Norra Europas mest omtyckta mat och mötesaktör. Vi ska erbjuda områdets mest inbjudande och flexibla plats för riktigt god mat och givande möten. För alla tillfällen, från morgon till kväll

Eatery har på kort tid etablerat sig som en modern fullserviceaktör inom restaurang och konferens samt som leverantör av måltider till offentlig sektor. Vi brinner för mat och service och har idag åtta restaurang- och konferensenheter i Stockholmsområdet samt tiotalet produktionskök för offentlig sektor. Tillagningen av mat till offentlig sektor sker i dotterbolaget Incontro där vi till hösten kommer att laga närmare 25,000 portioner mat per dag till skolor och äldreomsorg. I koncernen finns också anrika van der Nootska Palatset samt Lumafabriken som erbjuder unika miljöer för fest- och konferens. Läs mer om oss och vårt koncept på www.eatery.se.

Eatery står inför en fortsatt snabb expansion med målet att växa med minst tre till fyra enheter per år. Under året öppnas tre nya enheter, bland annat den första enheten i Skåne. Samtidigt planeras det för etablering på andra orter i Sverige samt i ett nästa steg för etablering av konceptet i andra delar av Norden.

Om rollen
Som Hovmästare för Eatery Lumafabriken är ditt huvudmål är att leverera service i världsklass! Detta gör du genom att jobba tätt med Platschefen och leda vägen med teamet i matsalen, samtidigt som du förväntas vara en fantastisk värd som älskar människor. Du arbetar nära Platschefen och vet hur man planerar den perfekta stationen, bords planeringen och hur man placerar gäster. Du arbetar även nära servis-teamet och leder vägen, utbildar i service.

Såklart gillar du ditt hantverk och mat, dryck och människor intresserar dig! Du har tidigare arbetat som Hovmästare (minst 2 år) och är van att leda och fördela arbetsuppgifter på plats. Vi erbjuder en familjär arbetsplats med glädje och omtanke där du kan leva och stå för våra kärnvärden: Vi är hjärtliga, Vi är effektiva och Vi är Smarta.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
I rollen som Hovmästare kommer ditt huvudansvar i första hand vara att och boka in och genomföra visningar av våra lokaler, iordningställande av lokal inför arrangemang, driften av matsalen under service, personalplanering och schemaläggning samt beställning av förbrukningsmaterial, dryck och övrigt nödvändigt. Du kommer tillsammans med Platschefen vara med i planering och kontakt med gästen inför arrangemangen och inventeringar på restaurangen.

Du säkerställer att restaurangen håller ett bra flöde och du är kommunikationen mellan kök och servis. Du leder och fördelar arbetet i matsalen före, under och efter service. Du gör även bords- och stationsindelningar, och har avstämning med ditt team innan och efter service. Du arbetar mot verksamhetens mål vad gäller gästnöjdhet, lönsamhet och personal nöjdhet.

Du har goda ledarskapsegenskaper och ser snabbt vad som behövs göras – dvs du är en riktig doer!

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning tillämpas under de första sex månaderna. Arbetstiden följer Restaurangens öppettider och är förlagd till såväl vardagar som helger, dagtid som kvällstid.

Vi erbjuder en marknadsmässig ersättning. Vi har som mål att vara sektorns mest attraktiva arbetsgivare och har de senaste åren arbetat hårt för att säkerställa att vi har rätt medarbetare på våra enheter och att vi kan erbjuda dessa medarbetare rätt stöd och goda utvecklingsmöjligheter.

Har du frågor, är du varmt välkommen att kontakta Platschef Simon Ekberg 076- 869 180 09 eller HR-ansvarig Johan Roquet 073-867 45 48.

Eftersom vi rekryterar löpande kan tjänsten komma att bli tillsatt före sista ansökningsdag!

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer