Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Hovmästare och kypare till Bistron, Torekov Hotell

 
PUBLICERAD: 14 januari 2022 | SÖK JOBBET SENAST: 14 februari 2022 | KOMMUN: Båstad | YRKE: Hovmästare | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
Är du en erfaren hovmästare eller kypare som vill jobba ett mindre team på ett personligt hotell, med ekologiska och närodlade råvaror, där kvalitet och det genuina är kärnan? Då är restaurang Bistron på Torekov Hotell en plats för dig.
 
Som Hovmästare ansvarar du för den dagliga driften i Bistron tillsammans med Restaurangchefen. Du säkerställer vår servicenivå och skapar hög trivsel för vår personal. Tjänsten innefattar daglig drift, planering, bemanning, bokningar, handledaransvar, utbildning samt utveckling av vår restaurangprodukt.
 
Som Kypare arbetar du med servering i Bistron, dagtid/kvällstid. Du har ett genuint intresse av mat och vin
 
Om Bistron:
Vi på Torekov Hotell arbetar alltid utifrån säsongens utbud och råvarorna väljer vi med omsorg, gärna från lokala producenter. När det gäller smaksättning och tillagningsmetoder inspireras vi gärna av det asiatiska köket. Bistron är en livfull mötesplats från tidig morgon till sen kväll, oavsett veckodag eller årstid. Vi är ett positivt team med hög målsättning vad det gäller kvalité och service. Vårt mål är att skapa en fantastisk produkt för våra gäster.
Tjänstens omfattning och arbetstider:
Start så snart som möjligt. 
Arbetstider främst kvällar, men dagtid kan förekomma.
Här får du livskvalitet!
Torekov är en del av Båstads kommun, som ligger på Bjärehalvön i nordvästra Skåne. Här är du omgiven av havet, naturen och lugnet får du en livskvalitet som gör gott för själen. Omgivningarna är lugna och trygga, med fantastisk natur och ett brett utbud av upplevelser. Till Ängelholm är det 20–30 min, Helsingborg och Halmstad ca 40–50 min.
Ansökan:
Välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt.
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
#jobbjustnuTorekov Hotell har öppet året runt och lockar naturälskare, spagäster, konferenser, golfspelare och matgäster. Restaurang Bistron har högt renommé och arbetar efter en tydlig gemensam vision. Vi arbetar nära våra lokala matproducenter och vill att varje tallrik som går ut från köket ska urskilja sig från mängden. Bistron är omskriven för sin mat, sina viner och fokus på det lokala. Känd som en av Bjärehalvöns mysigaste restauranger och en omtyckt arbetsplats av oss som jobbar här. Hotellet är en del av GRAM Group och självklart är hela hotellet Svanenmärkt.
www.torekovhotell.se | www.gramgroup.se

Ansök nu

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer