Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Hotellvärd

 
PUBLICERAD: 24 november 2021 | SÖK JOBBET SENAST: 15 maj 2022 | KOMMUN: Kiruna | YRKE: Hotellvärd/Hotellvärdinna | ANTAL PLATSER: 2| Källa: Arbetsförmedlingen
Vi söker en eller eventuellt två entusiastiska och serviceinriktade medarbetare till vår anläggning Arctic Lodge Riksgränsen/Katterjokk. Vi erbjuder utmanande arbete där du kan bidra till att ge våra gäster oförglömliga upplevelser.
Arctic Lodge är ett mindre lägenhetshotell beläget i hjärtat utav ett av Sveriges mest högalpina skid- och skoterområden. Riksgränsen/Katterjokk är beläget tretton mil nordväst om Kiruna och erbjuder storslagen natur. Här finns goda möjligheter för både utförsåkning, längdskidåkning och topptursutflykter för alla, både i pist och offpist. Sveriges högst belägna fjällstation Låktatjåkka, som är ett populärt utflyktsmål, finns i området. Riksgränsen erbjuder gränslös skidåkning, skidområdet har förutom pister en mängd lättillgängliga offpister.
Hotellvärd
Inför sommarsäsongen söker vi dig som vill vara våra gästers första kontakt med vår anläggning i Riksgränsen/Katterjokk.
Är du den vi söker?
Välkommen att välkomna! Vi söker dig som vill anstränga dig lite extra för att skapa en härlig upplevelse för våra gäster i det vackra och storslagna området runt Riksgränsen/Katterjokk.
Arbetsuppgifter
Vår hotellvärd arbetar med klassiska receptionsuppgifter som in- och utcheck, telefonbetjäning, mail, bokning, information till gäster och kassahantering. Då vi är på en liten fjällanläggning krävs flexibilitet och att kunna svara på alla möjliga frågor från gästen, men det lär du dig på plats. Utöver ordinarie receptionsuppgifter ingår även en del städrutiner som städning av korridorer och lägenheter, avsyning efter utcheckning, kontrollrundor och förberedelser inför kommande dag. Även sophantering samt viss snöskottning ingår i arbetsuppgifterna. Vissa enklare vaktmästarsysslor som byte av lampor/lysrör med mera kan förekomma.
Din profil
Vi söker dig som är kommunikativ, noggrann och strukturerad. Du är van att jobba med gäster och det är självklart för dig att hålla en hög servicenivå och ett gott värdskap. Du löser problem med gästen i fokus. Du tar initiativ och kan jobba självständigt. Du hanterar stora mängder information så det är viktigt att du kan ta in och sortera den, för att förmedla relevant information till gästen. Då gästerna är frågvisa är det viktigt att du är lösningsorienterad och själv kan söka fram relevanta uppgifter vid behov.
Du har tidigare erfarenhet av reception eller bokning inom hotell och/eller konferensbranschen. Det är meriterande om du tidigare har jobbat i bokningssystemet Sirvoy eller annat bokningssystem.
Du ska kunna uttrycka dig obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska. Ytterligare språk är meriterande.
Skicka in CV och personligt brev
Varmt välkommen med din ansökan!
Anställningsform: Säsongsanställning/ eller löpande visstidsanställning
Omfattning: 50% med start i 1/3 2022 och löpande (eller enligt överrenskommelse)
Ort: Riksgränsen/Katterjokk, vi tillhandahåller personalboende.
Sista ansökningsdag: Löpande
Kontaktperson: Richard Olofsson, +46706228146, info@arcticlodge.nu
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu