Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Hotellreceptionist - servicestjärna till vårt härliga team

 
PUBLICERAD: 13 september 2021 | SÖK JOBBET SENAST: 15 oktober 2021 | KOMMUN: Solna | YRKE: Hotellreceptionist | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
Bo i ett av våra 256 rum och sviter med omfattande bekvämligheter, däribland kostnadsfritt Wi-Fi. Vi har alla de bästa tjänsterna till förfogande. Dra fördel av tillgång till parkering på hotellet, mötesrum och fitnessinrättningar, m.m. Hotellet har två restauranger på plats. Flamingo serverar den dagliga frukostbuffén varje morgon, samt en mix av skandinaviska och internationella rätter till lunch och middag. Aperitivo, som ligger i lobbyn, är platsen för att ta sig en snabb bit mat eller drink med familj, vänner eller kollegor. Gymmet och bastun på 14:e våningen erbjuder gäster utsikt över Stockholm medan de tränar, och de välutrustade mötesrummen är perfekta för både personliga tillställningar och affärsevenemang. Park Inn Solna ingår i Ligula Hospitality Group AB.Beskrivning
Park Inn by Radisson Stockholm Solna är ett 4-stjärnigt hotell beläget mitt i Solna Centrum, med utmärkta kommunikationer med både tunnelbana, tvärbana och buss alldeles utanför dörrarna med endast 9 minuter till Centralen.

Hotellet har 256 rum, 16 konferenslokaler, festvåning för upp till 200 personer, 2 restauranger, bastu och gym.

 

Nu söker vi ytterligare en hotellreceptionist till vårt team som brinner för service och hög kvalitet. Vi vill att du ska vara hotellets ansikte utåt och bidra aktivt till våra gästers helhetsupplevelse. För att trivas hos oss motiveras du av ett högt tempo och gör ditt yttersta varje dag med glädje.

Arbetsuppgifter
- Ge våra gäster bästa service i sann Radisson ”Yes I Can” anda
- In och utcheckning
- Svara på och hantera mail och gästrecensioner
- Jobba proaktivt med serviceförsäljning och värva medlemmar till vårt bonusprogram
- Försäljning i hotellets lobbybar där lättare mathantering och dryck ingår

Kvalifikationer
- Minst ett års erfarenhet av hotellreception
- Kunskap i hotellbokningssystemet Opera
- Gillar att hantera många saker samtidigt
- Är positiv, engagerad, utåtriktad, noggrann, ansvarstagande och tar egna initiativ
- Älskar att jobba med service
- Är både lagspelare och självständig
- Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelskaVillkor
 

Vi säger alltid Yes I Can! till våra gäster och medarbetare. Vi är övertygade om att det leder till nöjda gäster och medarbetare vilket i sin tur resulterar i ökad lönsamhet.

 

Vi erbjuder ett spännande jobb på en arbetsplats med en fantastisk atmosfär och kollegor i en attraktiv hotellkedja samt;

 

- Tillsvidareanställning på 75 % (med möjlighet till 100% med pass på andra avdelningar) med 6 månaders provanställning
- Arbetstid: skift där helger och kvällar ingår
- Personal- och friskvårdsförmåner
- Tillträde: Enligt överenskommelse men gärna så snart som möjligt

 

Välkommen med din ansökan senast den  15 oktober. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan utsatt datum så vänta inte med din ansökan.


Frågor besvaras av Guina via e-mail, guina.umutoni@parkinn.com eller telefon, 08 470 91 01.

Intervjuer och urval sker löpande så vänta inte med din ansökan!

Ligula Hospitality Group är moderbolag i en privatägd koncern i stark tillväxt. Vi äger, förvaltar och utvecklar varumärken och koncept inom hotell- och restaurangnäringen. Sedan 2015 har vi mer än fördubblat antalet hotell och expansionen fortsätter. Koncernen består i dag av 45 hotell i Sverige, Danmark och Tyskland som drivs under varumärkena ProfilHotels, Apartments by Ligula, Motel L, Good Morning Hotels och Collection by Ligula. Genom franchiseavtal driver vi även fyra Park Inn by Radisson och ett Radisson Blu. Vi sysselsätter normalt ca 800 årsanställda och omsätter över 1 400 MSEK.

Ansök nu

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer