Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Hotellreceptionist

 
PUBLICERAD: 23 maj 2023 | SÖK JOBBET SENAST: 22 juni 2023 | KOMMUN: Kiruna | YRKE: Hotellreceptionist | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
SPiS i Kiruna påbörjar sin omvandling på grund av stadsflytten. Restaurang och café flyttar till ny lokal men kvar på Bergmästaregatan blir tillsvidare hotellet och vandrarhemmet.
Vi söker dig som vill vara med och sköta servicen av reception och frukost vid hotellet. Incheckning och utcheckning av gäster, svara på mail och telefon, ta hand om bokningar och förfrågningar. Servering av frukost samt enklare barservering till boende gäster.
Vi strävar efter att hålla en hög servicenivå där vi hellre ser möjligheter än problem.
Vi ser framför oss en person som gärna hittar på det lilla extra för våra gäster och snabbt kan hjälpa dem med tips på allt från aktiviteter till restauranger. Du kommer ha gott om tid för gästerna och får gärna vara en social person som gör det lilla extra för våra gäster-
SPiS i Kiruna under omvandling
Inom kort öppnar SPiS sin saluhall i nya centrum. I saluhallen kommer det erbjudas café, restaurang, bageri och deli. Utöver detta kommer vi driva Hjalmar Lundbohmsgården som museum och café. Vi arbetar även med cateringar och event.

Ansök nu

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer