Hotellmässan EquipHotel 6-10 november
22 Jul 2016
För första gången har ett team med experter (arkitekter, designers, hotell- och restaurangägare) gått samman för att på över 3 000 m², på höjden, skapa ett unikt byggprojekt som ger en inblick i de nya koder och beteenden som kommer att ligga till grund för ökade intäkter och vidareutvecklingar inom hotell- och restaurangbranschen. Bygget kallas för Studio16. Pop-up hotellet kommer att ligga i hall 7 och bestå av tre våningar.
Studio16 är ett uttryck för de allra senaste trenderna och nyheterna inom hotell- och restaurangbranchen. Den röda tråden är "Out of the box" som står för mod och nytänkande och som löper genom hotllets fem temaområden: lobbyn, terrassen, mötes-och konferenslokalerna, hotellrummen samt restaurang och bar.
EquipHotel visar framtidens hotell som en levande plats för möten, vila och avkoppling med kundupplevelsen som den centrala punkten.Fackmässan organiseras av mässarrangören Reed Expositions som står bakom en rad events inom hotell- och restaurangbranschen och mässan har 1600 utställare med 30 procent internationälla utställare och 111000 besökare varav 20 procent är internationella.
www.equiphotel.com
www.promosalons.se
Mässan EquipHotel organiseras vartannat år och berör områden inom hotellindustrin, restaurang, mat, dryck, gourmet och catering. EquipHotel Paris 2014 bsesöktes av cirka 111000 i branschen.
22 Jul 2016
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Tess Medina vinnare av Sveriges mästerkock 2024
Den 18 april lanseras hennes första kokbok
-
Snart öppnar Clarion Hotel Karlatornet
Hotellet kommer erbjuda 300 hotellrum och de lyxigaste rumskategorierna har byggts inuti Karlatornet
-
Hobo Hotel tar konceptet till Finland
Lokala material har återanvänts, som natursten, terrazzo och tegel.
-
Ljudbubblor skapar bättre ljudmiljö på kontoret
En ny avhandling från Högskolan Väst undersöker om ljudmiljön på öppna kontor går att göra mer behaglig genom innovativ ljuddesign.
-
Nya smakkombinationer med Lakrids by Bülow
På den officiella Lakritsdagen arrangeras lakritsprovningar på 200 platser i sju länder
-
Wexiödisk utsedd till Bästa monter Gastronord 2024
"Vi har jobbat med våra montrar och budskap kontinuerligt för att få en röd tråd i detta"
-
Mästerkocken Christin Kashou och Penny Parnevik öppnar restaurang
"En plats för en god lunch i solen eller dejten som man aldrig vill ska ta slut"