Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Hotellmässan EquipHotel 6-10 november

 
Hotellmässan EquipHotel 6-10 novemberEquipHotel - den internationella Hotell & Restaurang fackmässan EquipHotel arrangeras vartannat år i Paris och i höst är det dags igen, mellan 6-10 november. Mässan satsar friskt i år och bygger upp ett pop-up hotell med tre våningar på mitt inne i en av hallarna.  

 För första gången har ett team med experter (arkitekter, designers, hotell- och restaurangägare) gått samman för att på över 3 000 m², på höjden, skapa ett unikt byggprojekt som ger en inblick i de nya koder och beteenden som kommer att ligga till grund för ökade intäkter och vidareutvecklingar inom hotell- och restaurangbranschen. Bygget kallas för Studio16. Pop-up hotellet kommer att ligga i hall 7 och bestå av tre våningar.

Studio16 är ett uttryck för de allra senaste trenderna och nyheterna inom hotell- och restaurangbranchen.  Den röda tråden är "Out of the box" som står för mod och nytänkande och som löper genom hotllets fem temaområden: lobbyn, terrassen, mötes-och konferenslokalerna, hotellrummen samt restaurang och bar. 

EquipHotel visar framtidens hotell som en levande plats för möten, vila och avkoppling med kundupplevelsen som den centrala punkten.Fackmässan organiseras av mässarrangören Reed Expositions som står bakom en rad events inom hotell- och restaurangbranschen och mässan har 1600 utställare med 30 procent internationälla utställare och 111000 besökare varav 20 procent är internationella.

www.equiphotel.com 
www.promosalons.se


Mässan EquipHotel organiseras vartannat år och berör områden inom hotellindustrin, restaurang, mat, dryck, gourmet och catering.  EquipHotel Paris 2014 bsesöktes av cirka 111000 i branschen.