Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Hotellentreprenör satsar på coworking

 
Hotellentreprenör satsar på coworkingAccor satsar på coworking i Europa. Foto: Accor För att matcha globala trender i arbetslivet satsar Accor nu på coworking i Europa. Under de tre kommande åren planerar hotelloperatören att öppna 1200 nya arbetsutrymmen på sina hotell runtom i världen. Varumärket, som går under namnet WOJO, innebär att Accor expanderar sitt erbjudande för att bli mer relevant för konsumenter i deras vardag.

– Satsningen på arbetslivet gör Accor ännu mer relevanta för konsumenterna i deras vardag. Expansionen ligger också i linje med vår långsiktiga vision om att vara en naturlig mötesplats för såväl resenärer som lokalsamhället, säger Jan Birkelund, Development & Operations för Accor i Norden.

Wojo är resultatet av ett samarbete mellan Accor och fastighetsbolaget Bouygues Immobilier. Produkten kommer att lanseras på Accor-hotell över hela världen – med erbjudanden inom såväl budget som midscale och lyx.

– Som hotelloperatör kommer vi dagligen i direkt kontakt med företag och arbetare och har därför en förståelse för deras behov och förväntningar på arbetslivet. Arbetsvänlig atmosfär i kombination med ett personlig bemötande och premiumtjänster går i linje med vår expertis. Med Wojo kan vi nu svara upp för kundernas behov av ett rörligt arbetsliv, säger Stephane Bensimon, vd för Wojo.

/Redaktionen