Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Hotell och restaurangmässan EquipHotel visade nya lösningar

 
  • EquipHOtel, den internationella Hotell & Restaurang fackmässan i Paris 6-10 november 2016.

    EquipHOtel, den internationella Hotell & Restaurang fackmässan i Paris 6-10 november 2016.

  • Lobby och terrassen - en samlingspunkt för alla, inte bara för hotellgästerna.

    Lobby och terrassen - en samlingspunkt för alla, inte bara för hotellgästerna.

Föregående
Nästa
 
 I över 50 år har EquipHotel, som organiseras av REED Expositions, hjälpt den franska och internationella hotell- och restaurangbranschen att tolka tidens trender, upptäcka innovationer och främja kontakterna i branschen. Mässans mål är att visa upp nya lösningar och affärsmöjligheter för alla aktörer inom Hotell och Restaurang.

 EquipHotel är en inspirationskälla för arkitekter, dekoratörer och designers från hela världen.

Mässan arrageras vartannat år och det man kunde utläsa som en röd tråd genom årets version är att det nu är mer fokus på det praktiska och det bekväma än på dekorationer. Sköna sängar, bra skrivbord med flera eluttag, skön arbetsstol och förstås bra wi-fi.   Lobbyn och terrassen ska vara en samlingspunkt för alla i närområdet, inte bara för gästerna. Det måste vara en a-ha upplevelse så att de inte kommer bara en gång för att titta utan även vill komma tillbaka ofta för att ha möten, äta, arbeta eller ta en drink i baren.

Mötesrummen blir ännu mer flexibla där man med hjälp av ljuddämpandetextilier och olika typer av möbelgrupper kan avgränsa och förändra så att ytorna kan användas till många olika ändamål.

Text och foto: Annika Rådlund

 www.equiphotel.com 
 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer