Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Hotell- och konferensbranschen samlas på Lounge Event 10 - 11 januari 2018

 
Hotell- och konferensbranschen samlas på Lounge Event 10 - 11 januari 2018Pelle Floden, utställare. Bibbi Rydbacken och Bjorn_Arnek är två av föreläsarna på Lounge Event. För andra gången samlas beslutsfattare inom hotell- och konferensbranschen för att ta del av ett intressant seminarieprogram,  med kända talare inom branschen, samt ett mässområde med leverantörer som visar både produkter och tjänster som branschen behöver i sina verksamheter.

På plats kommer det att finnas 60 högintressanta utställare. Bland utställarna kan nämnas bland annat Hoist som visar det senaste inom hotellteknik, Viking beds hotellsängar, DPJ med skräddarsydd hotellinredning, Cobs telefonilösningar med personlarm och Sennheiser som visar nyckelfärdigt ljudsystemet för on-line möten.

– Lounge Event är mötesplatsen för den målgrupp vi riktar oss åt, ett effektivt sätt att presentera Senab Hospitality, säger Pelle Flodén på Senab Hospitality som arbetar med totallösningar för inredning inom hotell och restaurang, och är med på Lounge Event för andra gången.

Mitt i utställningen finns en Lounge-del där utställare och besökare kan träffas över en bit mat eller fika. I utställningen finns också två scener där föreläsningarna äger rum.

Så blir hotellåret 2018!

Björn Arnek som är Avdelningschef för Branschekonomi på Visita, inleder återigen Lounge Event med att berätta för oss hur det kommande hotellåret blir. Han kommer bland annat att berätta hur tillväxten ser ut på hotellmarknaden och om de utländska gästerna kommer fortsätta att öka. Bibi Rydbacken som är marknadschef på Svenska Möten fortsätter med att berätta hur morgondagens mötestrender ser ut och hur de kommer att påverka hur vi möts i framtiden.

Lounge Event är ett arrangemang som riktar sig tillbeslutsfattare inom hotell- och konferensbranschen. Utställarna som ställer ut på mässan visar allt som behövs för hotell- och konferensbranschen förutom mat och dryck. Totalt 14 heta och aktuella seminarier erbjuds besökarna under de två dagarna.


 
 www.lounge-event.seAv: Annika Rådlund Källa och foto: Lounge Event

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer