Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Hotel Pigalles luxuösa hundrum relanseras

 
Hotel Pigalles luxuösa hundrum relanserasAllan The Foxterrier är Årets Pigallehund 2017. Över 3 200 hundar har tävlat om titeln Årets Pigallehund och hotellets Facebooksida har svämmat över av gulliga och charmiga hundar, stora som små.  Det var Allan The Foxterrier som till sist kammade hem titeln Årets Pigallehund 2017.

 – Att följa tävlingen i år har skänkt oss otroligt mycket glädje, vi är verkligen imponerade över att det finns så många engagerade hundägare och så många fina hundar. Tack vare det stora engagemanget skänker vi nu som utlovat också 10 000 kr till organisationen Hundar utan Hem, berättar Bobby Wallén, General Manager.

Alla 45 medarbetare på Pigalle har fått vara med i valet av vinnare och röstningen var mycket jämn. Men till slut stod alltså den två år gamla foxterriern Allan som vinnare. Priset delades ut på stora scenen under Nordens största hundmässa, My Dog nu i helgen.

Nu väntar en hektisk tid för Allan. En professionell fotografering är redan bokad och Allan ska också ha hand om Pigalles instagramkonto under några veckor. Allans matte och husse är konstnär och musiker så han är van vid puls, musik och människor. En perfekt hund för Pigalle som gillar musik och har höga ambitioner kring att vara hundens bäste vän, summerar Bobby Wallén.

Under februari kommer kampanjen med Allan och hundrummet att lanseras. Hundrummet kan redan nu bokas av de som söker det lilla extra. För vad sägs om hundöl från Snuffle Beer, en handsnidad hundsäng från Lord Lou i Holland, hundsnacks från Hugo & Celine och exklusivt hundkoppel från Woonderboo och den svenska designerduon Altewaisaome? För varje natt som hundrummet hyrs ut under 2017 skänker Hotel Pigalle 100 SEK till Hundar Utan Hem.

Fakta: Hotel Pigalle - Luxury Dog Room
Handsnidad hundsäng i trä
Från exklusiva Lord Lou i Holland med fin ekram och en mysig pläd.
Exklusiv vatten- och matskål
Tillverkad i ekologiskt återvunnet trä och solitt stål av Lord Lou.
Naturlig, giftfri svensk hundmat av högsta kvalitet
Ni väljer från Wonderboos breda serie av smaker. All mat tillverkas enbart av naturliga, svenska råvaror som varsamt lufttorkas i 50 grader.
Hundglass från Hugo & Celine
Smakerna varierar under året men en favorit som definitivt dyker upp är Magic Moose! Gjord av den bästa svenska älgfärsen, inget vitt socker och ingen laktos.
Snacks från Hugo & Celine
Crunchy Cookies, Crispy Chips & Lollipup.
Koppel -finns att låna i receptionen framtaget i ett samarbete mellan Woonderboo och den svenska designerduon Altewaisaome.

Priset för rummet är ordinarie dagspris för ett Classique-rum + 450kr.
Läs mer om Sveriges lyxigaste hundrum www.hotelpigalle.se/luxury-dog-room/


Ess Group verkar inom hotell-, restaurang och konceptutveckling. Ess Group arbetar med att skapa unika mötesplatser som gestaltas av unika karaktärer. Genom vår passion, professionalism och personliga prägel skapar vi lönsamhet och gästupplevelser i världsklass.

I Göteborg driver ESS Group Luxury Boutiquehotellet Pigalle och Lifestylehotellet Bellora. Söderöver ligger Mäster Johan, Ystad Saltsjöbad och Falkenberg Strandbad, samt exklusiva Villa Strandvägen. I augusti 2017 öppnade även spektakulära The Steam Hotel i det 100 år gamla ångkraftverket i Västerås. ESS Group är även aktiva partners i ett flertal restauranger såsom; BarabicuTranquiloVilla OdinslundVilla JohannebergPort du SoleilBrasserie Lipp8ight samt Spik Studios som utvecklar inspirerande, personliga koncept inom hotell, restaurang och offentliga miljöer.


www.essgroup.se

Taggar

Tävling Hotell Nyheter