Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Hotel Pigalle lanserar luxuösa hundrum

 
Hotel Pigalle har hunnit med en hel del sedan man öppnade våren 2014. Nästa steg är att lansera Sveriges mest luxuösa hundrum.

– Vi har alltid fokus på upplevelsen och nu har turen kommit till människans bästa vän. Självklart ska vi ha hög svansföring också när det kommer till hundgästerna, säger Jimmy Olsson, hotellchef.

Hundrummet utrustas självklart med sådant som hör hundliv till, och framförallt en premiumbädd från lyxmärket Lord Lou. Att exklusivitet och design är även för hunden är inget konstigt. Hotel Pigalle blev i november utsett till ett av världens 20 främsta, nya lyxhotell på den prestigefyllda galan World Luxury Hotel Awards.

Förutom att lansera ett förstaklassigt hundrum söker hotellet även ett nytt affischnamn för Hotel Pigalle under hela nästa år. En hund, förstås.

Hotel Pigalle har även krokat arm med nordens största hundmässa, MyDOG, som äger rum i januari. Där utses Årets Utställningshund 2015 och i vinsten ingår en natt i det luxuösa hundrummet.
– Det är roligt att haka på MyDOG-mässan och de 10 000 hundar som kommer till Göteborg i fyra dagar, säger Jimmy Olsson, hotellchef.

Hotel Pigalle lanserar Sveriges mest luxuösa hundrum. Hotel Pigalle lanserar Sveriges mest luxuösa hundrum.

Hotel Pigalle ägs av ESS Group, som även driver resorthotellen Ystad Saltsjöbad och Falkenberg Strandbad och lifestylehotellet Bellora mitt på Avenyn i Göteborg


Ess Group verkar inom hotell-, restaurang och konceptutveckling. I Göteborg driver de idag Luxury Boutiquehotellet Pigalle och Lifestylehotellet Bellora. Söderöver ligger destinationshotellen, Ystad Saltsjöbad och Falkenberg Strandbad. ESS Group är även aktiva partners i ett flertal restauranger såsom; Barabicu, Tranquilo, Peacock Dinner Club, Villa Odinslund, Villa Johanneberg, Port du Soleil, Brasserie Lipp och 8ight.

http://www.essgroup.se

Taggar

Nyheter

 
 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer