Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Holiday Club i Åre lockar med yogafestival

 
Holiday Club i Åre lockar med yogafestivalHoliday Club Åre satsar på Yogafestival. Holiday Club Åre renoverades hösten 2016 till att bli fjällens träningshotell med stort fokus på hälsa och välmående och nu ,för andra året i rad, arrangeras Yoga Mountain Festival på Holiday Club Åre. 

Den 16-18 november kommer Holiday Club Åre att arrangera en helg fylld av yogaklasser, workshops, föreläsningar, bad, bastu och till stor del vegetarisk mat.

Holiday Club Åre renoverades hösten 2016 till att bli fjällens träningshotell med stort fokus på hälsa och välmående.  Gästerna får bo i rymliga rum med utsikt mot fjäll eller sjö. Under ett och samma tak finns ett 800 kvm stort inglasat takgym (SATS Åre) och en stor yogasal med glasvägg ut mot fjällvärlden. Det finns också en stor badvärld med motionsbassäng och plats för SUP-yogaklasser och en stor bastuvärld där det arrangeras bastuyoga under yogafestivalen.

I restaurang Grow serveras frukost, lunch och middag med gott om utrymme för det gröna. Under yogafestivalen ingår all mat och kockarna i köket lagar kreativa och gröna rätter i syfte att ge energi till ett aktivt liv.

- Närheten till fjällen med tystnaden och den klara luften är ljuvlig. Här får tiden får stanna en stund, säger Therése Furudal Hydén, yogalärare och projektledare för Yoga Mountain Festival.

Hon fortsätter:
- Själv längtar jag längtar till fredagens poolhäng med bastuyoga och bubbel. Därefter Yinyoga där vi kommer få njuta av Marias härliga trummor till vår nattning. Till yogaklassen Goodnight Sweethearts kan deltagarna komma i sin pyjamas. Det är verkligen så härligt, utbrister Therése.
Av: Annika Rådlund Källa: Holiday Club Åre