Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Hogia och Rebnis i samarbete inom hotell och restaurang

 
Hogia och Rebnis i samarbete inom hotell och restaurangI samarbete med Rebnis har Hogia tagit fram en ny integration som ska ge en mer effektiv ekonomihantering för företag inom hotell och restaurang. Kopplingen mellan systemen innebär att all manuell administration från Rebnis system för kassa och hotellbokning till Hogias ekonomisystem försvinner.

Mathias Peterson som är bolagschef på Hogia Hotel & Restaurant Systems berättar att företag vill ha så lite manuell administration i sin vardag som möjligt, och istället lägga sin tid på mer värdeskapande aktiviteter i verksamheten.

- Marknaden efterfrågar integrerade helhetslösningar som ser till att flöden och processer hänger ihop. Partnerskapet med Rebnis innebär att all försäljning i Rebnis automatiskt bokförs i Hogia. Automatiseringen betyder en stor tidsbesparing, säger Mathias Peterson, bolagschef på Hogia Hotel & Restaurant Systems.

- Tillsammans med Hogia har vi skapat en integration som innebär att våra kunder i Sverige får enklare hantering av sin ekonomi, säger Rebnis VD Catharina Törngren.Om Hogia
Hogia-gruppen består av 27 bolag i Norden och Storbritannien med sammanlagt 675 medarbetare. Med programvaror som gemensam nämnare bedriver Hogia-gruppen i dag verksamhet inom tre områden: affärssystem, personaladministrativa programvaror och transportlösningar. 

Om Rebnis

Rebnis har sedan 1997 utvecklat programvara för besöksnäringen när det gäller bokning och betalning. Deras system används idag av över 400 kunder i hela Sverige.
Av: Annika Rådlund Källa och foto: Hogia

Taggar

Program Hotell Nyheter