Hogia och Rebnis i samarbete inom hotell och restaurang
17 Sep 2019
Mathias Peterson som är bolagschef på Hogia Hotel & Restaurant Systems berättar att företag vill ha så lite manuell administration i sin vardag som möjligt, och istället lägga sin tid på mer värdeskapande aktiviteter i verksamheten.
- Marknaden efterfrågar integrerade helhetslösningar som ser till att flöden och processer hänger ihop. Partnerskapet med Rebnis innebär att all försäljning i Rebnis automatiskt bokförs i Hogia. Automatiseringen betyder en stor tidsbesparing, säger Mathias Peterson, bolagschef på Hogia Hotel & Restaurant Systems.
- Tillsammans med Hogia har vi skapat en integration som innebär att våra kunder i Sverige får enklare hantering av sin ekonomi, säger Rebnis VD Catharina Törngren.
Om Hogia
Hogia-gruppen består av 27 bolag i Norden och Storbritannien med sammanlagt 675 medarbetare. Med programvaror som gemensam nämnare bedriver Hogia-gruppen i dag verksamhet inom tre områden: affärssystem, personaladministrativa programvaror och transportlösningar.
Om Rebnis
Rebnis har sedan 1997 utvecklat programvara för besöksnäringen när det gäller bokning och betalning. Deras system används idag av över 400 kunder i hela Sverige.
Av: Annika Rådlund Källa och foto: Hogia
17 Sep 2019
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Tess Medina vinnare av Sveriges mästerkock 2024
Den 18 april lanseras hennes första kokbok
-
Snart öppnar Clarion Hotel Karlatornet
Hotellet kommer erbjuda 300 hotellrum och de lyxigaste rumskategorierna har byggts inuti Karlatornet
-
Hobo Hotel tar konceptet till Finland
Lokala material har återanvänts, som natursten, terrazzo och tegel.
-
Ljudbubblor skapar bättre ljudmiljö på kontoret
En ny avhandling från Högskolan Väst undersöker om ljudmiljön på öppna kontor går att göra mer behaglig genom innovativ ljuddesign.
-
Nya smakkombinationer med Lakrids by Bülow
På den officiella Lakritsdagen arrangeras lakritsprovningar på 200 platser i sju länder
-
Wexiödisk utsedd till Bästa monter Gastronord 2024
"Vi har jobbat med våra montrar och budskap kontinuerligt för att få en röd tråd i detta"
-
Mästerkocken Christin Kashou och Penny Parnevik öppnar restaurang
"En plats för en god lunch i solen eller dejten som man aldrig vill ska ta slut"