Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Heltidspersonal i matsalen

 
PUBLICERAD: 18 mars 2023 | SÖK JOBBET SENAST: 17 april 2023 | KOMMUN: Stockholm | YRKE: Barista/Kaffebartender | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
Nu söker vi en ny stjärna till vårat team!!
Le cafe entre är ett cafe med hög kvalitet av mat, vin och bakverk. Vi vill att servicen ska utstråla samma sak då vi har lite äldre klientel som förväntar sig elegant och mer personlig service.
Vi har även försäljning av alkohol, då är det många gäster som kommer in under shoppingrundan och tar ett glas bubbel eller lunch under lunchtimmarna. Kvällarna består av mer fika och lugnare tempo.
Den vi söker ska vara självgående och brinna för service och vilja ge gästen högsta kvalitet av allt som vi erbjuder. Du ska vara noggrann, positiv, serviceminded och kunna se vad som behövs fyllas på och hjälpa sina kollegor. Du ska även vara intresserad av att lära dig allt om cafeet och innehåll av mat, bakverk och dryck.
Gästen kommer alltid först hos oss och du ska vilja ge ett minnesvärt besök och en återkommande kund.
Ett plus är om du kan hantera en espressomaskin annars lär vi dig på plats.
Tjänsten är from 1 April (med inlärning omgående) och innefattar endast kvällspass och helger. Våra öppettider är 10-20 på vardagar och 10/11-19 på helger.

Ansök nu