Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Heltids (160h/mån) Family Manager till familj i centrala Göteborg.

 
PUBLICERAD: 14 mars 2023 | SÖK JOBBET SENAST: 13 april 2023 | KOMMUN: Göteborg | YRKE: Husmor | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
Barnfamilj i Göteborg söker en Family Manager som vill jobba i ett privat hushåll. Familjen bor centralt i Göteborg och har 2 barn som är 8 år samt 6 år gamla.
Vem är du?
Du är en fantastiskt energifylld, självgående, initiativtagande person som är intresserad av att jobba hos oss familj som Family Manager på långsikt. Arbetsuppgifterna för tjänsten innefattar är städ, tvätt, handla, förbereda och laga mat, organisera och strukturera upp dagarna och logistiken kring barnens aktiviteter, hämtning/lämning på skola vid behov; planera aktiviteter och event, överlag hjälpa till att få vardagspusslet att gå ihop.Du ska vara självtänkande, ansvarsfull och organiserad person som har förmåga att kunna se vad som behövs göras och kunna strukturera upp vardagen så att rutiner och aktiviteter flyter på. Tidigare erfarenhet av att arbeta i ett privat hushåll är meriterande.
En god organisationsförmåga och en positiv ‘can-do’-attityd uppskattas.
Ett genuint intresse för matlagning och bakning och du ska tycka att det är roligt att laga bra mat från grunden.

Tjänsten är på heltid och familjen kan vara flexibla med själva upplägget.
Arbetstid:
Måndag till Fredag 7.00 – 16.00

Tillsvidareanställning
Heltid
Tillträde i Mars 2023

Är detta du? Ansök då nedan!

Ansök nu