Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Haymarket nominerat till Best Urban Hotel 2016

 
Haymarket nominerat till Best Urban Hotel 2016Haymarket by Scandic Livsstilsmagasinet Wallpaper Magazine utser varje år världens bästa hotell i sitt pris Best Urban Hotel. Haymarket by Scandic är som enda hotell i Norden nominerat och har chans att vinna när tävlingen avgörs i november. Juryn består av utvalda globetrotters från hela världen.

Haymarket öppnade 10:e maj i år och har redan blivit en hotellklassiker i Stockholm. Inspirerat av 20-talets art deco och husets historia som varuhus där Greta Garbo en gång arbetade samlar det både lokalbefolkningen och tillresande gäster. I konkurrens med 36 andra hotell världen över är Haymarket nu nominerat till Best Urban Hotel 2016. Hotellen har valts ut baserat på sin förmåga att skapa en destination och en personlig hotellupplevelse som liknar ett hem. Något som är viktigt i dagens uppkopplade, globala värld.

- Wallpaper är ett av de mest tongivande magasinen i världen och att bli nominerad känns som en vinst i sig. På Haymarket vill vi verkligen bredda vad en hotellupplevelse ska innebära, både sett till design och till händelser och event på hotellet. säger Lars Sandberg, hotelldirektör på Haymarket.

www.wallpaper.com
www.scandichotels.se/haymarket


Av: Annika Rådlund

Verksamheter till försäljning