Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Här checkar 370 hundar in på nyårsafton

 
  • A Happy dog checkar in på Clarion Hotel Arlanda Airport.

    A Happy dog checkar in på Clarion Hotel Arlanda Airport.

  • Nyårsfirandet 2013/2014 firades med 156 hundar, en katt och en papegoja. I år kommer 370 hundar och två katter att checka in.

    Nyårsfirandet 2013/2014 firades med 156 hundar, en katt och en papegoja. I år kommer 370 hundar och två katter att checka in.

Föregående
Nästa
 

På nyårsafton, den 31 december checkar 370 hundar och två katter in på Clarion Hotel Arlanda Airportför en natt fri från fyrverkerier och smällare. Konceptet "Happy dog" som funnits sedan 2013, slår nu rekord i antal hundar, hundrum, gäster och omsättning. 

Den 1 februari i år släpptes hundrummen och 4 timmar senare var alla rummen bokade och väntelistan var lång. Det var rekordsnabbt. Att fira nyårsafton på Clarion Hotel Arlanda Airport har blivit en succé och årets bästa dag för hundarna, samt för hotellet.

- Happy Dog handlar om vår vision, att öka livskvaliteten för våra gäster, och det oavsett hur många ben de har. Uppskattningen och tacksamheten från hundägarna är enorm och detta är en av de bästa dagarna på året, säger Pernilla Johansson, General Manager på Clarion Hotel Arlanda Airport

År 2015 mottog Clarion Hotel Arlanda Airport en hedersutmärkelse från Djurskyddet för hotellets initiativ till smällfritt nyårsfirande för hundar. Senare blev även hotellet nominerad för konceptet ”Happy Dog”, i kategorin, för det mest innovativa hotellet inom gästservice, i European Hospitality Award. 

- Happy Dog har överträffat alla våra förväntningar och förhoppningar och för varje år vill vi utveckla konceptet. För oss är det viktigt att hitta samarbetspartners som delar vårt intresse att skapa upplevelser utöver det vanliga, för dessa hundar och hundägare, fortsätter Pernilla Johansson, General Manager.

I Living Room kommer det att finnas en fototävling, en ”Fråga instruktören”- hörna med Svenska Brukshundklubben och försäljning av boken "Det goda Hundägarskapet".

När hundarna checkar in får de en ”Doggy bag” fylld med godsaker och presenter från årets samarbetspartners: Agria, Royal Canin, Djurskyddet, Evidensia och Svenska Brukshundklubben. Husse och/eller matte kan sedan välja om de vill äta en nyårssupé på hotellrummet tillsammans med sin hund, eller besöka någon av restaurangerna  Kitchen & Table och Runway, men då utan hundens sällskap. Även där har hotellet slagit rekord i antal room service-beställningar och bokade gäster i restaurangerna. 

”Happy Dog” har spridit sig och nu finns även konceptet på Clarion Hotel Bergen Airport och Clarion Hotel Air i Norge samt  Clarion Hotel Helsinki i Finland, där det också har blivit en succé.

Alla hotellrummen saneras efter användning och allergirum blir inte påverkade. 

Release för Clarion Hotel Arlanda Airport´s ”Happy Dog” 2017, är 14 februari kl 10.00.


Clarion Hotel Arlanda Airport på Arlanda flygplats rymmer rymmer 414 hotellrum, 44 möteslokaler, gym, relax och utomhuspool samt restaurang.
www.choice.se/clarion

Av: Annika Rådlund