Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Här byggs hotellrum på 12 kvm i Stockholm city

 
I slutet av året öppnar BEST WESTERN &hotel i korsningen Apelbergsgatan / Luntmakargatan. Idag byggs det för fullt. De före detta kontorslokalerna genomgår en total förvandling och blir till ett nytt livsstilshotell mitt i Stockholm city.

Millimeter Arkitekter står bakom ritningarna man nu bygger efter. En av utmaningarna är att fastigheten ligger i en av Stockholms brantaste backar vilket gör att man bygger ett flertal mörka rum. Då hotellet står klart kommer det totalt att finnas 201 rum, restaurang, bar samt fitness center.

Visionen om ett modernt, yteffektivt hotell med hög klass håller på att förverkligas. Inredningen ska bli trivsam. Man har valt att använda naturmaterial som sten, trä, klinker och puts för att få till en ombonad känsla.

–Vi har tagit in mycket färg och form i projektet, där färgskalan går i mörkbrunt, beige och grått. Inte en enda vit vägg så långt ögat når kommer att finnas i det färdiga hotellet säger Lars-Jerker Molin, VD och delägare Sleepingfox Hotel Group.

Rummen ligger på ca 12 kvadratmeter vilket gör att lounge och restaurang blir extra viktiga ytor då det blir dessa utrymmen som gästerna kommer att använda som sitt vardagsrum. Den nya hotellprodukten är framtagen för att passa framtidens gästbehov med fokus på; pris, funktion, smarta digitala lösningar och ett läge mitt i city.

Rummen på BEST WESTERN &hotel är yteffektiva med sina 12 kvm. Rummen på BEST WESTERN &hotel är yteffektiva med sina 12 kvm.

Best Western & hotel har fokus på; pris, funktion, smarta digitala lösningar och ett läge mitt i city Best Western & hotel fokuserar på  funktion, smarta digitala lösningar, ett bra pris och ett läge mitt i city.

Sleepingfox Hotel Group AB är ett hotellmanagementbolag som driver hotell i Sverige under Best Westernsvarumärke.


Av Sleepingfox hotell är BEST WESTERN PLUS Sthlm Bromma ett nytt 4-stjärnigt hotell precis intill Bromma flygplats.BEST WESTERN Hotel Baltic i Sundsvall är ett 3-stjärnigt hotell centralt beläget i Sundsvalls gamla stenstad. BEST WESTERN Princess Hotel är ett 4-stjärningt hotell mitt i Norrköping city.

Taggar

Artikel Artiklar