Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Happy Dog - ett lyckat koncept

 
När priserna i European Hospitality Award delas ut i november 2015 är Clarion Hotel Arlanda Airport , som enda skandinaviska aktör, nominerat i kategorin för det mest innovativa hotellet inom gästservice. Med sitt koncept ”Happy Dog” har hotellet skapat en oas på nyårsafton, fri från fyrverkerier och smällare.

- Att vara det enda skandinaviska hotellet som är nominerat till det här priset, i konkurrens med så många hotell från världens alla hörn, är en seger i sig. Vi är mycket stolta och kommer oavsett om vi vinner eller inte sprätta champagnen, säger hotelldirektör Jessica Norgren, Clarion Hotel Arlanda Airport.

Hotellet är nominerat för sitt koncept Happy Dog. Ett koncept som är utvecklat för hundarna som önskar fira nyårsafton utan smällare och fyrverkerier.

- Många hundägare gruvar sig för nyårsafton. För de och deras hundar är fyrverkerier en källa till stress. Flygplatser är fyrverkerifria zoner och hundarna slipper därför vara rädda. Hundägarna kan slappna av med vetskapen att deras älskade djur har det bra, fortsätter Norgren.

Happy Dog har blivit en megahit sedan uppstarten år 2012. Nyårsafton 2014 firade 360 hundar, två katter och en kanin på Clarion Hotel Arlanda Airport.

Hotellet är redan fullbokat för nästa års nyårsafton och väntelistan är lång.

- Happy Dog har överträffat alla våra förväntningar. Vi har gäster från hela Sverige, Sociala medier har tapetserats med bilder och kommentarer och vi får väldigt många fina meddelanden från lyckliga hundägare. Vår ambition är att skapa magiska upplevelser för alla våra gäster, oavsett om de går på två eller fyra ben, avslutar Norgren.

Skotträdda hundar kan sova ut på Hotel Arlanda Airport på nyårsafton.Foto: Pontus Lundahl/TT /Clarion Hotel Arlanda Airport Skotträdda hundar kan sova ut på Hotel Arlanda Airport på nyårsafton. Foto: Pontus Lundahl/TT /Clarion Hotel Arlanda AirportClarion Hotel Arlanda Airport, en plats för möten, konferens, event, kongress och upplevelser.  Hotellet rymmer 414 hotellrum, 44 möteslokaler, gym, relax och utomhuspool samt restaurang Kitchen & Table by Marcus Samuelsson, som kombinerar Manhattans smaker med svenska råvaror. 

Clarion Hotel är levande mötesplatser, centralt belägna konferens-, event, och affärshotell. . Sex år i rad har Clarion Hotel blivit utsedd till Sveriges bästa hotellkedja genom Grand Travel Award, ett pris som röstas fram av 1200 resesäljare. Clarion Hotel tillhör hotellkoncernen Nordic Choice Hotels.  www.clarion.nu.

Taggar

Artikel Artiklar