Han blir ny hotelldirektör på ett av Stockholms största hotell
20 Nov 2021

–Clarion Hotel Amaranten har alltid haft en speciell plats i mitt hjärta och med sin unika design influerad av 60-talsflärd är det ett boutiquehotell i storformat med närhet till stadens puls, en naturlig mötesplats på Stockholmskartan, säger Fredrik Elfgren.
Fredrik kommer närmast från tjänsten som hotelldirektör för Comfort Hotel Västerås & Comfort Hotel Xpress Stockholm Central och innan dess från roller som Director of Inhouse sales för Clarion Hotel Stockholm och Supervisor Inhouse sales på Clarion Hotel Arlanda Airport.
-Det känns väldigt roligt att få välkomna Fredrik tillbaka till oss på Clarion igen. Med hans mod, energi och ”ever changing mentalitet” kommer han ta Clarion Hotel Amaranten till nya nivåer och erbjuda spännande upplevelser för såväl hotellgäster som Kungsholmsbor! Säger Henrik Berghult, Driftsdirektör Clarion Hotel Sverige.
Clarion Hotel Amaranten är ett av Stockholm största hotell med sina 461 rum och 8 konferenslokaler där du möter spännande design och ett unikt utbud av mat och dryck på restaurang Kitchen & Table och Tap Room. Hotellet ligger i centralt på Kungsholmen. Hotellet helrenoverades 2016 med inspiration från hotellets 60-talshistoria och Mad Men.
–Clarion Hotel Amaranten har alltid haft en speciell plats i mitt hjärta och med sin unika design influerad av 60-talsflärd är det ett boutiquehotell i storformat med närhet till stadens puls, en naturlig mötesplats på Stockholmskartan med alla möjlighet för att skapa spännande samarbeten. Jag ser fram emot att checka in, säger Fredrik Elfgren.
Av: Annika Rådlund Källa och foto: Clarion Hotels
20 Nov 2021
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Utsedd till Bästa Affärshotell och Bästa Revenue Managment
"Vi kommer ha fortsatt stort fokus på att bibehålla platsen som marknadsledare inom möten och event"
-
Undersöker möjligheter att lösa råvarubristen för surströmming
"Livsmedelsstrategin är en långsiktig tillväxtstrategi som inkluderar hela livsmedelskedjan, det vill säga primärproduktion, livsmedelsindustri, livsmedelshandel samt restauranger och storkök".
-
Veganskt mackrecept framtaget av A La Lo
Recept: Stockeld x A La Lo x bagel
-
"Mycket handlar om logistik och att bygga smarta flöden"
Intervju med Martin Montelin, ansvarig för kompetensområde Hotell & Konferens på Fojab
-
Hon är Grand Hôtels nya hotellchef
"Jag är så stolt över att vara tillbaka på Sveriges främsta lyxdestination"
-
Hotellet öppnar ett glassrum
"Det är ett nytänkande koncept"
-
Mathias Dahlgren öppnar ny restaurang på Grand Hôtel
"Det ger oss möjligheten att erbjuda en ny unik matupplevelse som jag drömt om att få sjösätta"