Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Gusto söker service personal

 
PUBLICERAD: 24 maj 2023 | SÖK JOBBET SENAST: 23 juni 2023 | KOMMUN: Östersund | YRKE: Bartender | ANTAL PLATSER: 8| Källa: Arbetsförmedlingen
La Fabbrica Del Gusto är en italiensk restaurang där vi serverar Pasta, Pizza, Sallad, Burgare och Gelato. Vi lägger extra mycket fokus på råvaror och jobbar ofta med lokala leverantörer. Kvalitét är viktigast hos oss.
Är du sugen på en karriär inom restaurangbranschen eller ett extra jobb vid sidan av tex studier? Oavsett vilket mål du har tror vi att du kommer att trivas hos oss. Dina egna ambitioner och resultat avgör hur långt du kan klättra i karriären.
Som servicepersonal kommer du att jobba med första kontakten med gästerna. Du välkomnar, svarar i telefon, plockar disk, serverar kaffe och tar hand om baren där vi bland annat serverar drinkar, vin och öl. Ett glatt humör och framåtanda krävs.
För att trivas hos oss behöver du vara serviceinriktad och gilla högt arbetstempo. Du har alltid ett glatt humör och trivs att arbeta i team. Kvalitet är det allra viktigaste för oss, vi kräver att du är noggrann och effektiv. Vi erbjuder ett fartfyllt, krävande men samtidigt väldigt roligt och spännande jobb där ingen dag är den andra lik. Har du det som krävs är det inget som hindrar dig från att växa och utvecklas inom företaget. Vi söker allt mellan 50%-100%. Tveka inte att höra av dig.

Ansök nu

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer