Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Gusto söker kockar

 
PUBLICERAD: 3 augusti 2022 | SÖK JOBBET SENAST: 2 september 2022 | KOMMUN: Östersund | YRKE: Specialkock | ANTAL PLATSER: 4| Källa: Arbetsförmedlingen
La Fabbrica Del Gusto är en italiensk restaurang där vi serverar Pasta, Pizza, Sallad, Burgare och Gelato. Vi lägger extra mycket fokus på råvaror och jobbar ofta med lokala leverantörer.
Som kock lagar du maten men tar även själv emot beställningar och har den mesta kontakten med gästen. Det gäller att du har det där lilla extra och klarar av en viss stressnivå som gör att du kan laga mat samtidigt som du behöver samtala med gäster och ha ett glatt humör.
För att trivas hos oss behöver du vara serviceinriktad och gilla högt arbetstempo. Du har alltid ett glatt humör och trivs att arbeta i team. Kvalitet är det allra viktigaste för oss och jobbet kräver att du är noggrann, effektiv och kan jobba självgående. Vi erbjuder ett fartfyllt, krävande men samtidigt väldigt roligt och spännande jobb där ingen dag är den andra lik. Har du det som krävs är det inget som hindrar dig från att växa och utvecklas inom företaget. Vi söker allt mellan 50%-100%. Tveka inte att höra av dig.

Ansök nu

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer