Gustav Otterberg blir ny kökschef på Grand Hotel Saltsjöbaden
16 Nov 2021

Gustav vill höja Grand Hotel Saltsjöbaden till en ny kulinarisk matdestination och menyn ska präglas av ekologiska och lokalproducerade råvaror.
- Det ska bli roligt att få ansluta till Grand Hotel Saltsjöbaden, hotellet har en fantastisk historia och en stämningsfull atmosfär. Jag ser fram emot att bli en del av hotellet samtidigt som jag hoppas att min kunskap om matlagning ska kunna höja Grand Hotel Saltsjöbaden till en kulinarisk matdestination, säger Gustav Otterberg.
Hans matfilosofi utgår från närheten till naturen och hantverket kring hur man värnar råvaran.
- Ja, det är väl så att plötsligt händer det. Alla solar och månar står i rätt position och då helt utan förvarning dyker det upp en lösning man inte kunnat ana. Gustav passarperfekt hos oss på Grand Hotel Saltsjöbaden, han har en mycket fin erfarenhet som han blivit belönad för. Ett nytt kapitel i Grand Hotel Saltsjöbadens långa och händelserika historia, säger Katarina Romell vd Grand Hotel Saltsjöbaden.
Av: Annika Rådlund
Foto: Grand Hotel Saltsjöbaden och Annika Rådlund
16 Nov 2021
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Scandic Ariadne totalrenoveras
Bygger relaxavdelning och skybar på sjuttonde våningen
-
Konkursvåg väntas inom flera branscher i höst
"Konkurser ligger på rekordlåga nivåer nu men förväntas öka under hösten"
-
Nytt samarbete för att återvinna textilier från hotell- och restaurangbranschen
"Processen kombinerar avfallet med skogsråvara"
-
Dom stoppar Skanskas hotellbygge i Kalmar
Mark- och miljödomstolens dom överklagas inte.
-
Så mycket har hotellrumspriserna ökat
"Det är inte osannolikt att branschen åker på en efterfrågedipp"
-
Årets Sommarjobbare– tillbaka efter pandemin
"Nu ser vi så klart att det är ännu viktigare att visa upp vilka möjligheter branschen ger till unga och ambitiösa medarbetare"
-
Hon är restaurangbranschens vardagshjälte 2022
Nyinstiftat pris för hotell- och restaurangbranschen