Grand Hôtel Stockholm öppnar en ny exklusiv champagnebar
5 Nov 2020
Grand Hôtel och champagnehuset Ruinart har tillsammans skapat en champagnebar. Där kan kommer det att erbjudas ett stort utbud av noga utvalda årgångschampagner på glas eller flaska. Förra året tillkännagavs att Ruinart blev Grand Hôtels nya huschampagne och nu utökas samarbetet ytterligare. På den välfyllda champagnemenyn finns bland annat Ruinart, Dom Pérignon, Krug, Veuve Clicquot, Moët & Chandon.
- Champagne är den dryck som vi säljer mest av här på Grand Hôtel och vi har länge drömt om att skapa en champagnebar för våra gäster. Därför känns det väldigt bra att vi, tillsammans med vår huschampagne Ruinart, äntligen gör verklighet av den drömmen. Dessutom känns det extra roligt att vi har möjlighet att lansera den här baren just nu, för även i tuffa tider behöver man något att se fram emot och en plats att träffa sina nära och kära, säger Pia Djupmark, vd på Grand Hôtel.
Förutom ett brett utbud av prestige champagne, kommer baren att servera tilltugg som är speciellt anpassade för att lyfta champagnernas olika karaktär.
Av: Annika Rådlund Källa och foto: Grand Hôtel
5 Nov 2020
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Tess Medina vinnare av Sveriges mästerkock 2024
Den 18 april lanseras hennes första kokbok
-
Snart öppnar Clarion Hotel Karlatornet
Hotellet kommer erbjuda 300 hotellrum och de lyxigaste rumskategorierna har byggts inuti Karlatornet
-
Hobo Hotel tar konceptet till Finland
Lokala material har återanvänts, som natursten, terrazzo och tegel.
-
Ljudbubblor skapar bättre ljudmiljö på kontoret
En ny avhandling från Högskolan Väst undersöker om ljudmiljön på öppna kontor går att göra mer behaglig genom innovativ ljuddesign.
-
Nya smakkombinationer med Lakrids by Bülow
På den officiella Lakritsdagen arrangeras lakritsprovningar på 200 platser i sju länder
-
Wexiödisk utsedd till Bästa monter Gastronord 2024
"Vi har jobbat med våra montrar och budskap kontinuerligt för att få en röd tråd i detta"
-
Mästerkocken Christin Kashou och Penny Parnevik öppnar restaurang
"En plats för en god lunch i solen eller dejten som man aldrig vill ska ta slut"