Godiva lanserar två chokladnyheter
11 Dec 2018
Godivas mörka chokladkaka med jordgubb och rosépeppar höjer smakupplevelsen till en ny och mer komplex nivå. Chokladen av finaste belgisk kvalitet som finns sedan tidigare i smakerna blodapelsin, salt karamell, mjölkchoklad och mörk choklad.
Nyheterna lanseras lagom till chokladens högtid – jul. I Godivas pralinask “The Belgian Selection” är varje pralin helt unik.
Godiva började som en liten chokladateljé i Bryssel 1926 och har med sina hemliga recept skapat choklad sedan dess. Chokladen från Godiva har tidigare bara gått att köpa från egna butiker i utlandet, den mest kända på Fifth Avenue i New York, men också på flygplatser runt om i världen. Sedan lanseringen i Sverige tidigare i år säljs utvalda produkter även i den svenska dagligvaruhandeln.
Rekommenderade cirkapriser är:
Godiva chokladkaka Jordgubb & rosépeppar (90 g) – 25 kr
Godiva Pralinask “The Belgian Selection” 125 g (10 st praliner) – 69 kr
Godiva Pralinask “The Belgian Selection” 325 g (26 st praliner) – 144 kr
11 Dec 2018
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Tess Medina vinnare av Sveriges mästerkock 2024
Den 18 april lanseras hennes första kokbok
-
Snart öppnar Clarion Hotel Karlatornet
Hotellet kommer erbjuda 300 hotellrum och de lyxigaste rumskategorierna har byggts inuti Karlatornet
-
Hobo Hotel tar konceptet till Finland
Lokala material har återanvänts, som natursten, terrazzo och tegel.
-
Ljudbubblor skapar bättre ljudmiljö på kontoret
En ny avhandling från Högskolan Väst undersöker om ljudmiljön på öppna kontor går att göra mer behaglig genom innovativ ljuddesign.
-
Nya smakkombinationer med Lakrids by Bülow
På den officiella Lakritsdagen arrangeras lakritsprovningar på 200 platser i sju länder
-
Wexiödisk utsedd till Bästa monter Gastronord 2024
"Vi har jobbat med våra montrar och budskap kontinuerligt för att få en röd tråd i detta"
-
Mästerkocken Christin Kashou och Penny Parnevik öppnar restaurang
"En plats för en god lunch i solen eller dejten som man aldrig vill ska ta slut"